Munkajogilag ebbe bele lehet kötni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én diákként dolgozom egy adott cégnél, ahol havi fixen 64 órát tudnak nekem kifizetni, de én többet járok be dolgozni, viszont ezt ingyen teszem, nem kapok érte több pénzt. Egy nagyon "kedves" kolléganőnek szúrja a szemét hogy többet vagyok itt. Az lenne a kérdésem, hogy ebbe bele lehet kötni? Hogy elszámol a cég 64 órát a diákszövetkezet felé, de én többet vagyok bent, hogy tanuljak.2012. nov. 30. 14:02
1/2 anonim 

válasza:

Elvileg bele,mert nincs lepapirozva hogy te ingyen is dolgozol ott.
2/2 anonim 

válasza:

Lemaradt:
de egy sima papirral amire leirjátok hogy te gyakorlat miatt ingyen és bérmentve havi x (x változik y és z szám között) órát ott gyakorltoskodsz,akkor nem lehet belekötni.
igy oldják meg a szakmai gyakorltokat is papiron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!