Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha az albérlő nem akar kiköltö...

Ha az albérlő nem akar kiköltözni, hogyan lehet kitenni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 18:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg csütörtökön a Házon Kívül műsorát. Pont erről lesz szó. Egyáltalán nem olyan egyszerű kitenni. 30000 Ft-ra bűntették a tulajt, mert lecserélte a zárat, ez ugyanis állítólag magánlaksértésnek számít, pedig a csaj nem fizet semmit.
2012. nov. 26. 20:51
 12/17 anonim ***** válasza:

Van gyerekük?

Ha igen ne fizesse a számlát helyettük és kikapcsolják a villanyt hívd rá a gyámügyet gyerek veszélyeztetés miatt.

Ha nincsenek bejelentve akkor zár csere és a cuccuk az ajtó elé, mivel tudják bizonyítani, hogy ott éltek semmivel.

2012. nov. 26. 20:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Én teleraknám a lakást patkányokkal... azokkal nem mindenki képes együttélni...
2012. nov. 26. 21:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát, szerződésben nincs benne hogy xy határidővel fel lehet mondani a szerződést az egyik félnek? Mert olyan esetben úgymond van ideje új helyet keresni, így a határidő lejártával simán kipakolnám aztán menjen amerre lát.

Ha meg alapból lejárt a szerződés, akkor is odamennénk páran, szépen kiköltöztetnénk, kulcsokat elvennénk, vagy zárcsere...aztán utólag sztem nem hőböröghet, tekintve hogy jogilag semmi köze már a helyhez.

2012. nov. 26. 23:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezt nézd át:

[link]

2012. nov. 26. 23:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt egy olyan esett, hogy nem akart kiköltözni a bérlő.

Én a hosszadalmas és körülményes jogi és rendőrségi procedúra helyett azt választottam, hogy megkértem egy gyerekkori barátomat, hogy segítsen. Discoja van a barátomnak ahol van jó pár megtermett kidobó. Szépen elballagtak a házhoz és szép illedelmesen megkérték a tisztelt bérlőket, hogy legyenek szívesek kiköltözni. Még aznap mentek egy hangos szó nélkül. Én meg a srácokat meghívtam egy sörre.

2012. nov. 27. 15:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Eszedbe ne jusson,hogy kirakod az ajtó elé az albérlőt!! Több joga van mint az ingatlan tulajdonosnak. A tulajdonos tud csak intézkedni:elsősorban az Önkormányzat jegyzőjénél tehet bejelentést ezzel kapcsolatban. Másik megoldás ha ügyvédi felszólítást küldet az albérlőnek.

Mi megörököltünk egy albérlőt az anyósom halálát követően és aki nem akarta odaadni a csekkeket a férjemnek hát kiraktuk.A szemétláda nem fizette az albérleti díjat sem,mi több a lakást akarta tőlünk:Kiraktuk mert féltünk,hogy eladósítja a lakást!!! Az ingyenélő feljelentett (Önkormányzat,rendőrség) később a bíróságon. A férjemet rabosították azért mert védte a saját tulajdonát!!!!!!!!!

2012. nov. 30. 05:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!