A háziorvos megvádolt jogtalanul hogy drogozok pedig nem igaz! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. A nyugdijas háziorvosunk tegnap megvádolt jógtalanul hogy drogozok, akit megfázás miatt kerestem fel, Ö nekem semmit sem szólt, sem szüleimnek, hanem felhivta az iskolát. Az iskola felhivta a szüleim és Anyám is megerősitette, hogy 1000% hogy nem drogozok. Azt akarták tudni, hogy alávetemüe magam drogtesztnek, válaszunk, semmi akadalya. Mivel a faluban és az iskolában lejaratott alaptalanul, mert sem nem iszom, sem nem drogozom, sem nem dohanyzom, fordulhatok-e rágalmazásért, a tiszta dogteszttel a háziorvos ellen?2012. nov. 20. 02:29
21/25 A kérdező kommentje:
Nem! Azert nem irjal meg igy le engem, en nem latom ilyen soteten, nem tettem semmit, csupan megvadoltak. Tisztara fogom mosni magam! A felelosseget pedig vallalnia kell annak, aki belegazolt a becsuletembe.
2012. nov. 20. 12:58
22/25 Takumi válasza:
Jelentsd fel. Amúgy lehet úgy nézel ki mint egy drogos. Erre nem gondoltál?
23/25 Andizsuzsi válasza:
Azért ne vedd véresen komolyan ezt a dolgot. Csak egy túlbuzgó ember túlbuzgó intézkedése volt. Drogtesztet megcsináltatod, a betegjogi képviselőnek pedig jelentitek, hogy megsértette az orvosi titoktartási kötelezettségét. Aztán szépen lezárod magadban a dolgot, nem érdemes miatta még gyomorfekélyt is kapnod.
24/25 A kérdező kommentje:
Nem nezek ki ugy mint egy drogos :))
2012. nov. 20. 13:18
25/25 A kérdező kommentje:
Igazad van Andizsuzsi, igy lesz. :)
2012. nov. 20. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!