Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A háziorvos megvádolt jogtalan...

A háziorvos megvádolt jogtalanul hogy drogozok pedig nem igaz! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. A nyugdijas háziorvosunk tegnap megvádolt jógtalanul hogy drogozok, akit megfázás miatt kerestem fel, Ö nekem semmit sem szólt, sem szüleimnek, hanem felhivta az iskolát.  Az iskola felhivta a szüleim és Anyám is megerősitette, hogy 1000% hogy nem drogozok. Azt akarták tudni, hogy alávetemüe magam drogtesztnek, válaszunk, semmi akadalya. Mivel a faluban és az iskolában lejaratott alaptalanul, mert sem nem iszom, sem nem drogozom, sem nem dohanyzom, fordulhatok-e rágalmazásért, a tiszta dogteszttel a háziorvos ellen?

#iskola #háziorvos #jogtalan #megvádolt #nem drogozok #rágalmazásért #tiszta dogteszt
2012. nov. 20. 02:29
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Betegjogi kepviselot hol talalok Veszpremben, vagy Ajkan?
2012. nov. 20. 11:14
 12/25 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát! Most már hogy mindenki így tudja, kezd el drogozni. Nem veszthetsz semmit. Persze jobb lett volna fordítva, de ha már így alakult...
2012. nov. 20. 11:16
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem voltam soha drogteszten, nem jarok diszkoba se semmmi ilyen helyekre sem, nincs meg csak egyetlen egy kabitoszeres ismerosom vagy baratom sem. Ezert felhaborito ez az egesz!
2012. nov. 20. 11:20
 14/25 A kérdező kommentje:

"Nézd a jó oldalát! Most már hogy mindenki így tudja, kezd el drogozni. Nem veszthetsz semmit. Persze jobb lett volna fordítva, de ha már így alakult..."

En nem talalom viccesnek, kimelj meg az ilyen valasztol, nem vagyok ra nyitott.

2012. nov. 20. 11:24
 15/25 anonim ***** válasza:
2012. nov. 20. 11:26
 16/25 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Dr. Kondorosi Andrea ügyvéd, jogtanácsos,mobil: 06-30-2856-303

Csolnoky Ferenc Kórház Veszprém Kedd: 8.30-15

Antal Géza mobil: 06-30-2844-417

Városi Magyar Imre Kórház Ajka K: 13.30-18.30

Osztályfőnöködnek semmit sem kötelező tennie, a gyermekjóléti szolgálatot orvos telefonos "odaszólása" miatt egyáltalán nem kell értesíteni. Elmész a drgotesztre, az eredményt megmutatod az ofőnek, ezzel ügy lezárva.

2012. nov. 20. 11:26
 17/25 A kérdező kommentje:
Andizsuzsi koszike, hasznos infok :)
2012. nov. 20. 11:38
 18/25 anonim ***** válasza:

Engem az énektanár vádolt meg az osztályom előtt még 16 éves koromban, hogy drogozom, mert tág a pupillám. Pedig már születésem óta tág a pupillám, apámé is az, nagynénémé is és mindannyian nagyanyámtól örököltük.

Nem tehetek róla, hogy ilyen, ez van, de már nagyon idegesít, hogy eddig kb. 8 ember kötött belém, mert hótzicher, hogy drogos vagyok.

2012. nov. 20. 11:45
 19/25 A kérdező kommentje:
Ez szornyu!:(( Igy megbelyegzik az embert?
2012. nov. 20. 11:53
 20/25 Takumi ***** válasza:
18%
Igen a társadalom kiveti magából ezeket az embereket. A te életed is tönkrement.
2012. nov. 20. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!