Kint élek illegálisan Amerikában több mint egy éve. Ha haza szeretnék jönni, mi vár rám?
Figyelt kérdés
#Illegális....
2012. nov. 18. 07:59
1/8 anonim válasza:
Havi 47 000 Ft, meg halálra fagyás. Vagy egy jól felszerelt börtön, teljes ellátással, test és szellemi fejlesztési lehetőséggel. Amúgy, ha nincs tartozásod, vagy elfogatóparancs ellened, akkor semmi.
2/8 anonim válasza:
Tejjel-mézzel folyó Kánaán. Amúgy semmi. Max vissza már nem mehetsz. Megszegted a kinttartózkodás szabályát ezért ha legközelebb vissza akarnál menni akkor nem fognak beengedni.
3/8 anonim válasza:
Az, hogy többet az életben be nem teheted a lábadat USÁba.
4/8 anonim válasza:
Ha ki tudsz jutni a határon anélkül, hogy megcsípnének, akkor semmi.
Ha nem, akkor sok-sok év eltiltás a beutazástól :)
Ha már úgyis illegálisan vagy kint, próbálj meg kijutni Mexikóba vagy valahová, és onnan gyere haza.
5/8 anonim válasza:
Az vár rád, hogy soha nem mehetsz vissza az USA-ba, mert a kilépésnél automatikusan, minden figyelmeztetés nélkül megkapod a 10 éves kitiltást, ami gyakorlatilag a végleges kitiltással egyenlő.
6/8 anonim válasza:
Kedves 4-es, nem kell "elcsípniük", mert ez egy automatizált rendszer, mikor leolvassák az útlevelét, már ki is derül a dolog, hiszen pontosan tudják, hogy mikor és milyen státusszal lépett be!
7/8 anonim válasza:
Én a tárgyaláson mindenképp a kivégzésedre fogok voksolni, hisz a disszidálás nem egy bocsánatos bűn.
8/8 anonim válasza:
Nem sok jó,ha már olyan szerencséd volt hogy kijutottál,és kint maradtál akár illegálisan is,szerintem maradj kint amíg tudsz!Bárcsak nekem lenne ennyi bátorságom,haza se jönnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!