Lehet valamit tenni ez esetben?
Üdv.
Ma vettünk egy telefont a teszkóban és nincs rajta magyar nyelv! Ez sehol nem volt feltüntetve rajta, ha tudjuk meg sem vettük volna! Visszaadják a pénzt ilyen esetben vagy beszámítják egy másikba az árát?
Nem mondták, hogy nincs rajta magyar nyelv, és ráírva sincs, így nem tudjuk használni. Ezt szerintem mindenfélekép tudatni kellett volna a vásárlóval.
Ha volt rajta garancia akkor minden bizonnyal,vagy minimum a blokk kell,hogy bebizonyítsd ott vetted.
Mondjuk nem tudom milyen telefon,de garancia csak volt rá,nem?!
Biztos van garancia, mert adtak jótállási papírt hozzá, ahhoz van a blokk is csatolva. Ma vette Apa, mindene megvan, teljesen sértetlen.
Én nem voltam ott.
Úgy legyen.
Max egy kis vita, panaszkönyvkérés, aztán meglátjuk.
1. nem a teszkóban kell ilyet venni
2. azért nem olyan bonyolult angolul vagy németül használni egy telefont...
3. valami megoldás biztosan van
Ha holnap nyitva lesz az üzlet ahol vette apukád, akkor menjetek vissza blokkal, és cseréljétek ki más telefonra vagy kérjétek vissza az árát.
Azt meg hogy lehet angol vagy német nyelven is használni.. miért is?? Miért használja úgy ha magyar,és magyarul szeretné használni?? Igazatok van ha nem idegen nyelven akarjátok használni.
Én Angliában élek, de a telefonomban van magyar nyelv is, és azt használom.. Nem mindenki szereti ha idegen nyelven van valami..
"Ha holnap nyitva lesz az üzlet ahol vette apukád,"
TESCO éjjel nappali 24 órás. Ma és most is nyitva van -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!