Ha vízjel van egy képen az garantáltan jogvédett?
Figyelt kérdés
Keresek nem jogvédett képeket,tehát amiket fel lehet használni kereskedelmi célra is.Vannak olyan oldalak amelyeken állítólag ilyen képek vannak viszont vannak rajtuk vízjelek.Ezeket akkor fel se lehet használni kereskedelmi célra?2012. nov. 13. 22:51
1/4 anonim válasza:
Igen, én sem szeretem az ilyet. Pl: erdőkről keresek képet, és rajta van egy halvány logó. Megnyitom az oldalt, és meg kell venni a képet!!! Na és vajon mennyiért árulják? Borszasztó, hogy már egy 40 kb-os képért is fizetni kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ha felteszek egy képet valamelyik fáról és ráteszek egy vízjelet akkor az jogvédett lesz?
2012. nov. 14. 02:10
3/4 anonim válasza:
Nem a "vízjel" számít hanem a szabályzata!
Ha azt írja hogy jogvédett akkor az, ha nem akkor a vízjellel felhasználhatod... legfeljebb nem lesz túl szép a vízjeles kép...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló,erre voltam kíváncsi
2012. nov. 14. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!