Deichmann vs én?
09.23-án vásároltam a deichmann egy cipőt, másnapra már el is szakadt. Nos ezután vissza vittem, gond-nélkül fel ajánlották a termék cseréjét, választottam másik cipőt.
Na és ez másfél hónap használat után, ki lyukadt a jobb lábra való cipő az oldalán, megjegyezném nem ott ahol járáskor be hajlik a cipő. Nos tegnap vissza vittem, ki jött az üzlet vezető, meg nézte, és közölte hogy ezt nem lehet javítani, el küldik be vizsgáltatni.
Még nem kaptam választ hogy mi lett a bevizsgálás eredmény, de ha azt állapatitjak meg hogy rendeltetésszérűtlen használattól ment tönkre, ami természetesen nem igaz, akkor fordulhatok a fogyasztó védelemhez ? Vagy ha fel kínálják a csere lehetőségét, és el állhatok tőle, illetve vissza kérhetem a pénzem ?
Montanába nem tudom ti is észre vettétek-e, hogy egyre jobban romlanak a cipők minősége ? egy kínai cipő tovább bírja másfél hónapnál.

Ha a vizsgálat eredménye az, hoyg nem rendeltetésszerüen használtad, akkor hiába is fordulsz bárhová.
Ha cserét felajánlják, akkko a legtöbb esetben kérheted helyette a pénzt.
MEllesleg nekem még soha nem ment igy tönkre egyetlen cipöm sem.
nekem ez már a 3.ik amit ebben az évben vissza kellet vinnem.
régen fél évig ki bírta, persze utána nem vittem vissza hiszen el használódót, de másfél hónapot alatt még egy kínai cipő se megy tönkre.
Az árat fel, a minőséget pedig le vitték, többet nem fogok náluk vásárolni csípőt, lehet hogy valakinek semmi 12ezer forint, de nekem havonta nincs ennyi pénzem rá.

mit ajánlotok, hol lehetne olcsón vásárolni jó cipőt?
utópia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!