100e ft miatt perelhetem a bátyámat?
Figyelt kérdés
2 eve mikor elkoltoztem otthonrol megkert hogy az internetem ne vigyem majd ő fogja fizetni, utanajartam a dolognak es kiderult hogy nemtette ea a begajto megkeresett hogy tartozok 98 e ft-al az internetszolgaltatonak. Felkerestem a batyam es mondtam neki mitortent aztnondta ok.majd elintezzuk.utanajartam megint es tudunk kitoltwni adossag atvallalo nyilatkozatot amiben atvallalja az osszeget ami illeti.Tegnap mentem h alairjuk erre benyogte hogy megse fizeti ki,olyan jogon hogy nemjo a kapcsolatunk es ilyennel ne zaklassam.mit tudok tenni hogy vegre kifizesse ? Az en nevemre csinalt adossagot majd nagyivbol tesz ra:(2012. nov. 12. 21:27
11/12 anonim válasza:
nehogy már a jóhiszemű tesónak szólj be !
Joggal várta el, hogy a bátyja teljesíteni fogja, amit vállalt. Úgy látszik nem ismerte eléggé. Ez az első nagy pofon. Talán az élettől is.
nem nagyon bíznék ilyen családban, hogy a szülők ki fognak állni, meg elmennek tanúskodni.
Szerintem egy NAGY tanulópénz volt.
Csak kár, hogy ilyen baromságon teljesen elromlik a kapcsolatotok.
én leülnék a tesóval, és megmondanám, hogy szerintem, ez egy oltári nagy jellemtelenség. Ha még nem csűszott le az életben, kitűnő lehetőség, hogy erre az útra lépjen :(
(szülők mennyire megbízhatóak? ez a példa, vagy csak fekete bárány?)
és a ti kapcsolatotokat is örökre elpuskázza. Tényleg azt hiszi, hogy ezt megteheti neki is ez esne jól fordított szituban?
12/12 anonim válasza:
Melyik szolgáltató az, amelyik ekkora tartozást enged összegyűjteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!