Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a menete a zsidó vallásra...

Mi a menete a zsidó vallásra való áttérésnek és így tényleg ugyanannyi joga van az illetőnek az izraeli állampolgársághoz, mint egy született zsidónak?

Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 22:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
kedves utolso valaszolo! Neked sem kell az eszt osztani ha mar itt tarunk! Es senkit sem kell leszolni azert mert zsido!!!
2012. nov. 11. 17:42
 12/24 anonim ***** válasza:

"kedves utolso valaszolo! Neked sem kell az eszt osztani ha mar itt tarunk! Es senkit sem kell leszolni azert mert zsido!!!"

Szövegértési gondjaid vannak? olvasd újra a válaszom!

2012. nov. 11. 21:00
 13/24 anonim ***** válasza:

ma 17:30

"Te pedig a tudatlanságod nem érzed cikinek!"

Én lennék a tudatlan?

Én - veled ellentétben - képben vagyok a zsidó vallással, a szokásokkal, belülről ismerem, személyesen ismerek több mélyen vallásos illetve betért személyt is.

Tehát ÉN tapasztalatra és tudásra alapozva tudlak elküldeni téged a fenébe, hogy ne irkálj hülyeségeket olyanról, amiről saját bevallásod szerint is semmi tapasztalatod, tudásod nincsen.

Tényleg unalmas már, ahogy a sok kis primitív gyökér, aki életében nem beszélt még zsidóval, fingja sincs sem magáról a vallásról, sem a szokásokról, ellenben elolvasott három cikket is a zsidókról a kurucon, és erre fel rögtön milyen marha nagy zsidó-szakértőnek képzeli magát.

----------

"Ilyen alapon az amcsik nem voltak a Holdon, mert a szavaddal élve: ott voltál (mármint a Holdon)? „Hány asztronautával is beszélgettél”? Egyel sem? Osztod az ész? "

Ha nem tűnt volna fel, jelenleg épp fordítva áll a helyzet, a hasonlatoddal élve te próbálnád meg elmagyarázni egy asztronautának, aki járt már a Holdon, van személyes tapasztalata, hogy te mennyivel jobban tudod, hiszen mindenféle oldalakon olvastad is, hogy Holdra-szállás nem is történt.

2012. nov. 11. 21:12
 14/24 anonim ***** válasza:
52%

Neten, youtubeon, googlen rengeteg információt találsz a zsidó arroganciát tekintve.

Nem, nem voltam ott New Yorkban, ahol rabbik azon elmélkedtek, hogy egy goj gyerek lelövése milyen szituációban lehet normális, ellenben a videót láttam.

2012. nov. 11. 21:42
 15/24 anonim ***** válasza:
47%
neten, youtube-on, google-n rengeteg találni a reptoidok létezésére is.
2012. nov. 11. 22:15
 16/24 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy a TVből és az újságokból is rengeteg hazugságot öntenek. Mégis követjük a híreket, és megpróbálunk valamit leszűrni.
2012. nov. 11. 22:31
 17/24 anonim ***** válasza:

Íme a zsidó arrogancia, amiről beszéltünk.

Köszönjük, hogy saját magad igazolod, amit korábban cáfolni próbáltál:

„Én - veled ellentétben…”

„Tehát ÉN … tudlak elküldeni téged a fenébe…”

„…ne irkálj hülyeségeket…”

„…kis primitív gyökér…”

„…fingja sincs…”

„…rögtön milyen marha nagy zsidó-szakértőnek képzeli magát…”

„…hiszen mindenféle oldalakon olvastad is, hogy Holdra-szállás nem is történt….”

Ki mondta azt, hogy nem volt Holdra szállás? Ennyire nehéz neked a magyar nyelv? Szövegértési gondjaid vannak? Akkor leírom első osztályos szinten: az, ha valaki nem volt személyesen a Holdon, az nem azt jelenti, hogy nem történt meg! Nem kell valamit átélni, hogy helyes képet alkothass valamiről. ÉRTED MÁR?

2012. nov. 11. 23:22
 18/24 anonim ***** válasza:
66%

"en zsido vagyok"

Én meg magyar, és örülök, hogy megtanultad a gazdáid nyelvét!

2012. nov. 11. 23:37
 19/24 anonim ***** válasza:

"es orulok hogy megtanultad a gazdaid nyelvet"

gondold ne onszantabbol hogy tanultam meg!

2012. nov. 12. 14:38
 20/24 anonim ***** válasza:
79%

Most miért kell ebből a kérdésből és szópárbaj csinálni!?

Több megbékélés kellene Magyarországon.

Bármi vagy is, bárhonnan jöttél is, most itt vagy tedd a dolgod hogy jobb legyen!

2012. nov. 12. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!