Mi a menete a zsidó vallásra való áttérésnek és így tényleg ugyanannyi joga van az illetőnek az izraeli állampolgársághoz, mint egy született zsidónak?
"kedves utolso valaszolo! Neked sem kell az eszt osztani ha mar itt tarunk! Es senkit sem kell leszolni azert mert zsido!!!"
Szövegértési gondjaid vannak? olvasd újra a válaszom!
ma 17:30
"Te pedig a tudatlanságod nem érzed cikinek!"
Én lennék a tudatlan?
Én - veled ellentétben - képben vagyok a zsidó vallással, a szokásokkal, belülről ismerem, személyesen ismerek több mélyen vallásos illetve betért személyt is.
Tehát ÉN tapasztalatra és tudásra alapozva tudlak elküldeni téged a fenébe, hogy ne irkálj hülyeségeket olyanról, amiről saját bevallásod szerint is semmi tapasztalatod, tudásod nincsen.
Tényleg unalmas már, ahogy a sok kis primitív gyökér, aki életében nem beszélt még zsidóval, fingja sincs sem magáról a vallásról, sem a szokásokról, ellenben elolvasott három cikket is a zsidókról a kurucon, és erre fel rögtön milyen marha nagy zsidó-szakértőnek képzeli magát.
----------
"Ilyen alapon az amcsik nem voltak a Holdon, mert a szavaddal élve: ott voltál (mármint a Holdon)? „Hány asztronautával is beszélgettél”? Egyel sem? Osztod az ész? "
Ha nem tűnt volna fel, jelenleg épp fordítva áll a helyzet, a hasonlatoddal élve te próbálnád meg elmagyarázni egy asztronautának, aki járt már a Holdon, van személyes tapasztalata, hogy te mennyivel jobban tudod, hiszen mindenféle oldalakon olvastad is, hogy Holdra-szállás nem is történt.
Neten, youtubeon, googlen rengeteg információt találsz a zsidó arroganciát tekintve.
Nem, nem voltam ott New Yorkban, ahol rabbik azon elmélkedtek, hogy egy goj gyerek lelövése milyen szituációban lehet normális, ellenben a videót láttam.
Íme a zsidó arrogancia, amiről beszéltünk.
Köszönjük, hogy saját magad igazolod, amit korábban cáfolni próbáltál:
„Én - veled ellentétben…”
„Tehát ÉN … tudlak elküldeni téged a fenébe…”
„…ne irkálj hülyeségeket…”
„…kis primitív gyökér…”
„…fingja sincs…”
„…rögtön milyen marha nagy zsidó-szakértőnek képzeli magát…”
„…hiszen mindenféle oldalakon olvastad is, hogy Holdra-szállás nem is történt….”
Ki mondta azt, hogy nem volt Holdra szállás? Ennyire nehéz neked a magyar nyelv? Szövegértési gondjaid vannak? Akkor leírom első osztályos szinten: az, ha valaki nem volt személyesen a Holdon, az nem azt jelenti, hogy nem történt meg! Nem kell valamit átélni, hogy helyes képet alkothass valamiről. ÉRTED MÁR?
"en zsido vagyok"
Én meg magyar, és örülök, hogy megtanultad a gazdáid nyelvét!
"es orulok hogy megtanultad a gazdaid nyelvet"
gondold ne onszantabbol hogy tanultam meg!
Most miért kell ebből a kérdésből és szópárbaj csinálni!?
Több megbékélés kellene Magyarországon.
Bármi vagy is, bárhonnan jöttél is, most itt vagy tedd a dolgod hogy jobb legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!