Ha házikészítésű füstbombát készítek azzal megsértek valamilyen törvényt?
Figyelt kérdés
Az uttóbi napokban a suliban a kémiatanárom tudomást szerzett az én füstbomba projektemrő. Másnap kikért az egyik órámról, kezembe adott egy tollat és egy papírt hogy írjam le kivel, hol csinálom ezt. Mikor nem voltam hajlandó kiadni a barátomat azzal fenyegetőzött hogy felhívja az iskola rendőrt. Jogos volt ez, ez mennyire az ő/iskola dolga?2012. nov. 6. 20:15
11/12 anonim válasza:
Hát, ha a suliban csinálja a bombát, akkor szerintem joga van kérdezősködni, de ha otthon, akkor tényleg nincs köze hozzá. Max a szüleinek szól arról, amit megtudott.
12/12 anonim válasza:
Csinálj egy jónagy füstbombát és dob be a tanáriba símaszkba de úgy hogy lehetôleg sok tanár legyen bent és FUUSSS.Na ez illegális de amúgy nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!