Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Létezik valami olyan nyilvános...

Létezik valami olyan nyilvános adatbázis, ahol meg lehet nézni, hogy XY konkrétan, név szerint tényleg rendőr-e és hol, milyen beosztásban?

Figyelt kérdés
Ez mennyire publikus adat? Utána lehet valahogy nézni (legálisan)?

2012. nov. 5. 12:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Értelek. Tény, hogy nem a legkényelmesebb módja így kutakodni valaki után, de még azt is megteheted, hogy anonim betelefonálsz azokra az őrsökre, ahol feltételezésed szerint dolgozhat a keresett tag.

Minden őrsnek van (szerintem) egy nyilvánosan is elérhető telefonszáma. Ha ezt hívod anonim (pl. rejtett számmal, vagy céges vezetékes vonalról, esetleg utcai fülkéből), és bemondod, hogy XY rendőrrel szeretnél beszélni... kiderül, hogy van-e ott ilyen nevű egyén.

Ha van, akkor még tovább csavarhatsz a dolgon, és illedelmesen tudatlannak tetetve magadat udvariasan megkéred a telefonvonal másik végén lévő embert, hogy mielőtt kapcsolná a keresett kollégát, legyen kedves mondja már meg, hogy az XY milyen beosztásban dolgozik ott a rendőrségen.

2012. nov. 12. 19:39
 12/12 A kérdező kommentje:

jaja köszi szépen, hát valahogy kiderítem, de tudod hogy náluk nem létezik ám rejtett szám! nekik a rejtettet is kiírja ugyanúgy!!!

Na most pont az a bajom, hogy érted, ő aztán baromira nem legálisan fenyegetőzik, de most már ott tart, hogy igazából rájöttem h abszolút üzleti megfontolások vannak a háttérben, leegyszerűsítve az megy h aki az ellenérdekű fél meg konkurencia, azt próbálja minden xarral zsarolni, fenyegetni, aztán aki meg "behódolt" már neki, annak aztán minden sötét ügyet megcsinál, szal egy horror na :(

de hát ez magyarország, igazából miért is csodálkozok ezen? .....

2012. nov. 14. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!