Jár valami támogatás, stb ha 15 évesen papíron elköltözöm a szülőktől a nygyszülőkhöz? (gyámügynél, mindenhol jelentve és elfogadva van)
Figyelt kérdés
Apámék több százezer forinttal tartoznak, nyomdafestéket nem tűrő hangnemben ordítoznak velem stb. Kezdeményezni akarom a gyámügynél a kiemelést, majd valahogy a nagyszülőkhöz költözést. Ők ajánlották fel, hogy költözzek oda. De ha nincs végzés, apámék úgyis zaklatni fognak, meg persze egy fillért se adni. Esetleg a családi pótlékot viszi oda a postát, azt tudnánk visszatartani. Anyám egy mocskos alkoholista, apám meg idegbeteg. (papíros) Én meg lassan megőrülök mellettük, semmit nem csinálhatok, saját pénzemből nem vehetek semmit, mindent tiltanak, mindenhol próbálnak lejáratni. Anyám folyamatosan hazudik. Az se igaz, amit kérdez, apám (a saját szülei, rokonai szerint se normális, és papírja van róla...) meg mindenért ordít.2012. okt. 28. 11:32
1/2 anonim válasza:
Mindenképpen hagyd ott azt a családot! Hát nem tudom, hogy kapnál-e valami plusz támogatást... Szegény lány.. :O
2/2 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. -.-'
a támogatás csak érdekelne, mivel 500.000Ft-tal lógnak apámék, amit amióta az eszem tudom gyűjtögettem, ezek a mocskok meg elvették és nem adják vissza. Gondolom a családi járna. Csak valami árvasági vagy valami. Jelenleg kb 50.000 Ft-om van. Nagyszüleimnek meg kettőjüknek 120.000 a nyugdíja, ami nem sokra elég nekik sem, hát még ha én is ott lennék.
2012. okt. 28. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!