Hogy tudnek ifjusagi szervezetet alapitani?
Figyelt kérdés
17 eves diak vagyok. Mar reg ota gondolkodom azon hogy par emberrel alakithatnank egy ifjusagi szervezetet (romania) de nem nagyon tudom hogy lehetne elkezdeni kikkel kell beszelni vagy mi ennek a pontos menete. Erdekelne hogy eggyaltalan erdemes-e ilyesmiben gondolkodni, minden hasznos infot szivesen varok.2012. okt. 27. 20:27
1/1 anonim válasza:
18 éves korotoktól alapíthattok egyesületet M.o.-on, ha magyar állampolgárok (is) vagytok. (Bár én ezért külön nem lennék kettős állampolgár.)Romániában utána kell nézni hasonló egyesület létrehozási feltételeinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!