Caution!
Ne erőlködj,butaságokat beszélsz!
Tényleg semmi értelme, nem kell mindenhez hozzászólni.
Nem te fogod megszabni nekem hogy hol és mit szolhatok, vagy nem szolhatok hozzá.
Egyébként többnyire rettentő marhaságokat írkálsz,ez viszont tény.
"Ezeket honnan veszitek?"
Hivatalosan így van megkülönböztetve, van a hagyományos szintetikus gáz, CN, CS, satöbbi és a természetes anyagokból készült OC, ez utóbbit paprikaspay-nak hívják.
Ha a fegyverboltban vásárolsz akkor gondolom ott sem úgy kéred hogy kérek egy paprika gázspray-t, furcsán néznének rád.
"Hivatalosan így van megkülönböztetve"
Akkor ide most kellene egy jogszabállyal való alátámasztás.
A kkve-törvényben van hatóanyagról egy mondat, de az, hogy ettől NE lenne gázspray, azt én nem láttam sehol.
Te jössz.
kovpet-nél a pont.
A paprika spray is gázspray, csak a hatóanyaga okán közterületen nem hordható. Ennyi.
Caution, tőlem azt írsz, amit akarsz.
"Modoros hangvételű" privát üzeneted téged minősít.
Nem tudom, mitől gurult el a gyógyszered, hiszen
eddig szívesen olvastam a kommentjeidet.
Na sebaj!
Csak gonoszkodásképpen: pepper ügyben 3:1!DD)
Aha, szóval innen van a "nethírlapos" kifejezés, amivel voltál szíves illetni privátban.(egyebek mellett))
Ez ismét a "nem jött be" kategória.
Valóban évekig látogattam egy fegyveres fórumot, annyi különbséggel, hogy nem Vass Gabi, hanem a Dajka lapját, tudod, "kékek, és feketék". Egyébként gvass-t nem kedvelem, de hozzáértése a fegyveres dolgokhoz megkérdőjelezhetetlen. A modora hagy némi kívánnivalót maga után, de ezzel nincs egyedül...D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!