Mit lehet tenni, ha egy webhely nem hajlandó reagálni se?
Az a gond, hogy X éve valaki beregisztrálta az email címemmel, telefonszámommal, minden asatommal együtt pár fényképemet egy modell-oldalra, viszont csak nemrég jöttem rá. Próbáltam már vagy 5 címen írni az adott oldalnak, hogy azonnal szedjék azt onnan le, de még csak nem is reagálnak. Már a facebook-oldalukon is írtam nekik üzenetet, de arra se reagálnak. Láthatólag jól elvannak így, nem érdekli őket, és valamiért teljesen nyugodtan, hogy úgyse tudok semmit tenni ellenük.
Adnátok tanácsot, mégis hogyan érjem el, hogy szedjenek le engem onnan? Vagy hogy egyáltalán méltóztassanak válaszolni a levelemre? Hát agyrém az egész, de állítólag direkt csinálják (ezt másoktól tudom), mert kevés a fiúmodell, és nem akarnak egyet se törölni semmiképpen.
köszi előre is!
(remélem nem csak az az út létezik, hogy "tegyél feljelentést", mert ugyan durva, de mégse akarok egy 2 éves eljárásba bele menni emiatt, és persze könnyen lehet, hogy ők meg emiatt nem hajlandók megmoccanni se)

Nem értem a dolgot.
Levelet írni én is tudok ... a gond ott kezdődik, hogy egyszerűen nem reagálnak rá.
Azaz akkor úgyis marad a jogi út, és az meg nyilván nem 5000,- ... nem?
apropó, egyszer írt nekem egy ügyvéd egy levelet, na az akkor 900 ezrembe fájt, most inkább kihagynám, szóval valami ügyvéd nélküli megoldást szeretnék.
Akkor ezt még gondoljátok hozzá a kérdésemhez :)
11:59
Na az ilyen emberektől mentsen meg a jó isten ...
Figyelj, jól esik amúgy ez a piszkálódás? Persze tuti egyszerűbb, mint valami értelmes választ írni, úgyhogy semmi gond, csak magadat minősíted, tedd csak ki magad a kirakatba!

ayy de bírom, amikor valami számára furát ír az ember és akkor az tuti csak kamu lehet
pedig nem kamu, hanem egy szokványos (lehúzós) magyar ügyvéd, akkor még elég hülye voltam a jogban és azt hazudta nekem h ebből csak 800 ezer az illeték amit fizetnie kell neki mert regisztrálja hivatalosan központilag azt ügyet a kamarában ...
ennyi
qqqqurva anyját ja, de hát ez van ,most mit tegyek vele? verjem meg?

És te azért, mert ő azt mondta képes voltál csak úgy ennyi pénzt adni neki? Még véletlenül sem furcsálltad, nem néztél utána? Na mindegy, remélem tanultál belőle. Bár utána feljelenthetted volna nyugodtan...
Egyébként tényleg az a megoldás, hogy íratsz egy levelet egy ügyvéddel, max 10.000 ft, és elküldöd nekik. Hidd el, már másnap nem leszel fent az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!