Azért megbüntetnének, ha felfújnék egy lufit és kitenném az úttestre, hogy egy autó menjen rá és kipukkanjon?
Figyelt kérdés
Én meg arrébb egy fa mögül lesném és röhögnék.
Csak szórakozás.
Ez az autónak annyi mint ember rálép egy papírdarabra:D
De vajon,ha a rendőr meglátna megbüntetne?
2012. okt. 19. 19:54
1/29 anonim válasza:
Garázdaságért 5 év börtön, ha a köznyugalmat ezzel súlyosan megzavarod.
2/29 Antimod válasza:
Elképzelhető, hogy igen, mivel a vezető nem feltétlenül látja benne a lufit, és esetleg hirtelen mozdulattal megpróbálná kikerülni az utolsó pillanatban, ez pedig balesethez vezethet.
3/29 anonim válasza:
Ha az autós emiatt balesetet okoz, akkor megbüntethetnek.
Amúgy jobb dolgod nincs? Mert ez olyan 4-5 éves szintű szórakozás, az ennél idősebbek már értelmesebbek.
4/29 anonim válasza:
Lehet hogy a rendőr nem büntetne meg, de ha én ez miatt elrántom a kormányt, akkor kiszállok és akkora maflást verek le!!!
5/29 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok és fiú:D
2012. okt. 19. 20:12
6/29 anonim válasza:
29 évesen roppant büszke lehetsz magadra és az ötleteidre.
Úgy kb tíz évesnek gondoltalak...
7/29 A kérdező kommentje:
Miért te hány éves vagy?
2012. okt. 19. 20:20
9/29 anonim válasza:
A lufi akár felpattanhat a szélvédőre is, ami által az autós hirtelen nem lát ki az ablakon. Nagy baj lehet belőle. A pihent agyaddal inkább veszélytelen csacskaságokon gondolkodj!
10/29 A kérdező kommentje:
Az utolsó választ nem értem,arra válaszoljatok már amit kérdeztem ami ott fönt van.:D
2012. okt. 19. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!