Tegyek feljelentést?
A volt párom néhány napja eljött, (mivel jóban vagyunk) és össze vissza volt verve.
Mondtam, neki, hogy menjünk a rendőrségre, de visszakozott.
Állítólag 5-6an támadtak rá (sajnos romák).
Egy baráti társasággal volt, amikor hazafelé ment, és akkor történt. (Ugyebár simán belekötnek az emberbe ha sokan vannak..)
Azt mondta tesz feljelentést, de kiderült, hogy mégsem.
Én viszont félek, hogy majd engem is bántani fognak, ha megtudják, hogy én mentem a rendőrségre.
Mit tegyek? 23 N
Nem ütöttem, nem okoztam kárt és sérülést :)
Esélyem nem volt ütni, mert gyenge vagyok, anno tornából is fel voltam mentve az iskolában általános testi gyengeség miatt. A motorháztetőt is csak akkor tudtam volna behorpasztani, ha ráállok.
Nem okoztam kárt, csak lobogtatott egy szar papírt, miszerint igen, amit a bíróság benyelt.
Engem nem is vádoltak könnyű testi sértésért.
"Nem okoztam kárt, csak lobogtatott egy szar papírt, miszerint igen, amit a bíróság benyelt. "
Nananana!
Amennyiben hamisítás történt, nincs vége az ügynek.
Ha meg igaz a lobogtatott papír tartalma, akkor meg mégiscsak hibás vagy. Engem ha ártatlanul ítélnének el, meg sem állnék az EU-bíróságig.
"Ez a papír egy szerviz árajánlat volt (tehát nem kárszakértői jelentés), ami az eset után 3 hónapra volt dátumozva, tehát miután az első idézést megkapta a barátunk."
Hát öregem, ha egy bíró ezt elfogadta volna bizonyítéknak, már nem ülhetne a székében, és az ítélete semmis volna, az tuti! Azért madárnak ne nézzél már. És emiatt tanácsolod egy megvert embernek, hogy ne tegyen feljelentést! Nooormális??....
Ha hamisítás történt volna, akkor a dátumot is meghamisíthatta volna. Egyszerűen arról van szó, hogy valami történt a kocsival a bizonyos 3 hónap alatt (pl. ráesett valami), és jól jött neki, hogy feljelentettem, bár a bíróságon ugye kikérdeztek, van-e állásom, tulajdonom, de miután nincs a nevemen semmi (hülye lennék), állásom nyema, így feleslegesnek látta a polgári igényt erőltetni. Megpróbálta, hogy kisajtol belőlem egy kis zsetont, de nem jött be neki.
Az ügyvéd haverom is azt mondta, hogy jogsértő az ítélet, de csak akkor érdemes fellebbezni, ha szakértőket vonok be az eljárásba (persze zsebből, ami nem két forint), úgyhogy benyeltem az ítéletet (amúgy idei a sztori).
Akik EU bíróságra mennének, meg hőzöngenének össze-vissza, azoktól kérdezem: éltetek-e ti a szocializmusban?
Na, ha jó fiúk lesztek, mesélek még egy történetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!