Milyen büntetés szabható ki rám? 19 éves vagyok és összevesztem egy 14-15 éves sráccal a facebookon és eléggé megfenyegettem hogy velem ne szórakozzon és kiderült hogy a drága apukája rendőr és feljelentést tesznek
Ennyi eszed volt 19 évesen hogy 15éves kölyköt fenyegeted.
Ez amúgy fenyegetésnek számít, nem tudom a törvényi vonzatát. Ha nem volt tettlegesség akkor nem hiszem hogy bármit is kapnál érte. Bár nézz utána hogy büntetik e vagy sem.
Fenyegetésből bizony lehet bajod. A Facebookot a jog úgy tekinti, mintha az utcán történt volna, tehát személyesen, szóban megfenyegetted volna. Csak persze itt tálcán kínáltad a bizonyítékot..
A legjobb lenne megegyezni a sráccal, esetleg közvetlenül az apjának írni, hogy végiggondoltad, és elszaladt veled a ló, nem akarsz bajt, bocsánatot kérsz, többet nem piszkálod a fiát.
Szerintem ezután nem lesz ebből semmiféle feljelentés, ennek örülni fog az apja.
ja majd az Anonymus tagjai is ugyanezt mondják:nem ők ültek a gép előtt....ha ez ilyen pofonegyszerű lenne..
te esetedben is tök "hihető" hogy a bejegyzések alapján a te személyiséged rajzolódik ki de mégse te voltál, ugyan..nyugtatgasd magad de az hogy megütöd e a bokád az nem attól függ hogy rád tudják e bizonyítani(mert rád tudják) hanem attól hogy ők mennyire eltökéltek abban hogy felelősségre vonassanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!