Milyen következményei vannak manapság a drogfogyasztásnak?
"Van valaki, aki otthon mozog a keményebb anyagokban is (pl.: heroin)?"
Konkrétan a heroint nem ismerem. De a kokaint vagy a morfiumot igen. Kérdésed van?
"AMI a legfontosabb : agyilag leépülsz !"
A fűtől???
Szerintem tépd szét az orvosi diplomád, a szakvizsgáddal együtt...
"Van valaki, aki otthon mozog a keményebb anyagokban is (pl.: heroin)?"
Vagy égetett szesz? Energia itallal keverve igen hamar kinyiffanhat a fogyasztója ... vagy arról nem illik beszélni mert legális drog?
"A fűtől???"
Igen a fűtől. Ha valaki nem alkalmi bulizós kedvében használja, hanem a stressz miatt napi szinten ... pár év elég neki. Én ismertem ilyen embert.
"Vagy égetett szesz? Energia itallal keverve igen hamar kinyiffanhat a fogyasztója ... vagy arról nem illik beszélni mert legális drog?"
Az ilyesmi gyerekcsíny megint csak. Akkor már legyen candyflipping.
Kérdező!
Ha ilyet tapasztalsz akkor nem sok mindent tudsz csinálni. Amúgy büntetőjogi következményei vannak értelemszerűen.
Szia!
Mérget ne vegyél rá,de szerintem,ha első alkalommal kapják el őket pénzbüntetést kapnak és elterelésre kell járniuk!
A munkáltató drogtesztet saját költségén végeztethet!
Egyébként szólhatsz az érintetteknek,munkáltatónak,de tehetsz feljelentést a rendőrségen is!
"Mérget ne vegyél rá,de szerintem,ha első alkalommal kapják el őket pénzbüntetést kapnak és elterelésre kell járniuk!"
A-a. Elterelés csak azoknak jár, akik bizonyítottan kábítószerfüggők és nem alkalmi szerhasználók. Szakorvos véleménye kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!