Milyen következményei vannak manapság a drogfogyasztásnak?
bedrogozva mennek mlóhelyre vagy elkövetnek valamit?
én elítélem a füves cigit is, de amíg valaki nem kínálgatja meg erőlteti másra, addig pont leszarom. a saját életét ott teszi tönkre ahol akarja.
Nem értem miért baj hogy füveznek.
Amúgy tehetsz bejelentést a rendőrségre, de akkor elpazaroltál az életedből 1-2 órát, semmi értelme.
Ennyi hülyét egy rakáson.
Nem írta, h fű, másrészt írta, h munkahelyen.
Nem tudom mit szólnátok hozzá, ha mondjuk ácsként állnál a tetőn ő meg mert szét van lőve elkezdené szétflexelni az állványt alattad.
Pont most volt ilyen eset a tvben, részeg pilóták miatt zuhant le a gép.
"én elítélem a füves cigit is, de amíg valaki nem kínálgatja meg erőlteti másra, addig pont leszarom. a saját életét ott teszi tönkre ahol akarja."
Konkrétan mért tenné tönkre? Szerintem te is tudod, hogy kb 30pontos kártékonyságú a fű, ugyanakkor a 90+ pontos alkohol, 40pontos kokain vagy a hatvan pontos nikotin ellen nem szólalsz fel?
"Nem értem miért baj hogy füveznek."
Nyugi ezt senki más sem fogja, viszont Magyarországon azt is divat feljelenteni aki sonkát eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!