Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha viperát tartok magamnál az...

Ha viperát tartok magamnál az utcán, akkor milyen büntetést kaphatok?

Figyelt kérdés
tegyük fel, hogy megveszek egy viperát sétálok vele haza csak mondjuk aki árulta a viperát rendőr és így civilbe keres áldozatokat.. szóval megvettem sétálok hazafele és mondjuk 2 rendőr igazoltat akkor megmotozhat? és ha megmotoz és meglátja nálam a viperát milyen büntetést kaphatok?
2012. okt. 16. 09:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a FELESLEGES válaszod!:) olvasd át újra a válaszokat és rájössz, hogy nem állatra gondolok..
2012. okt. 16. 10:49
 12/15 Pietrosol ***** válasza:
100%

Mire való az élet vicc nélkül?

Ne hagyd,hogy cserben hagyjanak a receptoraid!

2012. okt. 16. 10:53
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
VIPERÁT MAGYARORSZÁGON LEHET VENNI LEGÁLISAN ÉS OTTHON IS LEHET TARTANI!Közterületen is nálad lehet csak becsomagolva a táska alján és hidd el több dolguk van a rendőröknek mint hogy ilyen ostobaságokkal foglalkozzanak hogy álruhában árulnak viperát még olyanról se halottam hogy drogot vagy zárjegy nélküli cigit áruljanak ami illegális nem hogy egy legális dolgot!És csak nagyon ritka esetben motoznak a rendőrök ha mondjuk balhézol vagy valami de akkor is csak akkor ha bevittek!Engem 24 év alatt egyszer sem ellenőriztek pedig szokott nálam lenni vipera,8 cm nél hosszabb kés,boxer stb de ha nem dicsekszel vele senkinek akkor a kutya se fog veled foglalkozni!
2012. okt. 16. 10:57
 14/15 kovpet ***** válasza:
74%

Srácok, a vipera LEGÁLIS!

Utcán VISELNI nem szabad, de lehet nálad. Szállítani szabad. Tehát elcsomagolva, nem a ruhádon.

Magyarul:

- ha az öveden van: pénzbírság

- ha a táskádban: "további jó utat"

A jog szerint.

Gyakorlatilag bármi lehet mindkettőből.

2012. okt. 16. 10:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Én arra értettem, amikor az eladó nem rendőr, de mindegy.
2012. okt. 16. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!