Máv büntetést ki lehet vhogy kerülni?
Vonaton tudtam meg hogy nem érvényes a középsulis diákom mivel szept előtti születésű vagyok. De középsuliban nem mondták h nekem kell mostmár igazolás/matrica.
Hülye voltam és a személyim + lakcímet odaadtam(gyönyörű nő volt a kaller, ezért csinálhattam ilyen hülyeséget :).
A papíron 8xxx ft volt amit nem írtam alá, elv majd küldenek csekket, de ha addig beviszem "csak" 1300 ezért a hülyeségért.
A diákkedv megilletett, a jegyet megvettem... Nem értem h lehet ilyen patkány a máv.
1. Mint mindenhol, a kedvezmények igénybevételéhez igazolnod kell tudnod azt, hogy te jogosult vagy. Ha nem tudod igazolni, akkor nem veheted igénybe. Ilyen egyszerű, nem a MÁV a patkány, te nem tartottad be az utazási feltételeket.
2. A MÁV rendes, mert azt mondta, hogy ha idő előtt beviszed az igazolást, csak a csökkentett
3.
"Hülye voltam és a személyim + lakcímet odaadtam"
Nem hülye voltál, azt tetted, amit tenned kellett.
Mit tehetsz? Beviszed a kedvezményedet biztosító papírt a MÁVhoz, és befizeted az 1600 forintot. Nem nagy összeg, kibírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!