Polgári peres eljárásnál 09.21-én volt tárgyalásom. Viszontkereseti lehetőséget kaptam,15 napot emlegetett a bíró. Beírtam a határidő keresőbe. Jól értelmezem, hogy még 10. 08-án is leadhatom, mert 09.22-től számít a 15 nap és a hétvége nem számít?
Na, el is akadtam a kitöltésnél.
Írok egy levelet, hogy .........sz üggyel kapcsolatban kérem, hogy illetékmentességet kérek?
Ehhez csatolom az 5 mellékletet.
Ha többen vagyunk alperesek, akkor mindenkinek egyesével kell az illetékmentességet kérnie?
Mellékletek:
1. rendben.
2. Mi az az - adóköteles vagyon?
- adómentes ingatlan?
Ezeket tételesen cím, rendszám st. szerint kell feltüntetni, vagy csak odaírni, hogy autó, családi ház stb. ?
Adóigazolás I.: Ahány helyen van ingatlanunk, annyi Ph-ból kell az adatokat kikérni? Van olyan ingatlan, amit örököltem, de anyukám és húgom lakik benne. Elvileg ők fizetik az adókat.
Adóigazolás II.:APEH adja ki?
A kérelemben térjek ki egyéb körülményeinkre, amiket már említettem az előző kommentekben?
Köszönöm, ha segítesz, vagy segítetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!