Előre utalással szerettem volna vásárolni egy iphone 4-et viszont miután elutaltam a pénzt nem kaptam meg. Mit tegyek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Akinek utaltam megvan a bankszámlaszáma és a neve, állítása szerint postázta de amióta "feladta" 4 nap is eltelt máskor is rendeltem már és max 2 nap volt a szállítás. A beszélgetés és az utalási bizonylat megvan így lehetne kezdeni valamit vele? Jelentsem fel vagy még várjak vele 1-2 hetet?2012. okt. 1. 19:18
11/16 anonim válasza:
Azért a személyes átvétel eléggé árulkodó. Kb a puszta közepén tudod megnézni a telefont. Valami tanya lehet ott. :)
12/16 anonim válasza:
Van fent neki még egy csomó telefon hirdetése.
Az összesnél más a kép. Érdekes, hogy én mindig ugyanott készítem az eladni való cuccokról a képet. Mert ott jók a fényviszonyok.
És ráadásul van olyan kép amiről egyértelmű, hogy a netről szedte le a moslék kocsog.
Ezeket se vegye meg senki sem!!!
13/16 anonim válasza:
Sajnálom kérdező hogy így jártál.Én kb 1 éve vettem az enyémet 100 ezerért Vateráról.Utána hívott az eladó hogy nem potyára ütöttem le.Kiderült hogy közvetlen T-Mobileostól vettem.2,5 hetes volt a telefon.Utánvéttel és értékbiztosítással jött.Az értékbiztosítás felét fizette az eladó.Egyébként én is adtam már el Apródon de mellékeltem mellé a Vatera fiókom.Legközelebb vagy vásárolj Vaterán vagy kérj Vater fiókot mellé!
14/16 anonim válasza:
Úgy látom a kérdező nem jelezte az apród felé, hogy csaló az illető, mert akkor már nem lennének fent a hirdetései.
15/16 A kérdező kommentje:
Jelentettem apródon nem tudom mért nem vették le a telefonjai-t és a rendőrségi feljelentés is megtörtént.
2012. okt. 9. 13:28
16/16 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy a feljelentés másolatát kellene elküldeni az apródnak. Minden esetre ez az ő szegénységi bizonyítványuk, hogy egy ilyen hirdetés fent lehet még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!