Arra a kérdésre, hogy hol lehet bumerángot vásárolni, azt válaszoltam, hogy minden játékboltban. Miért pontozták le nullára?
Nem mindegy hány pontot kapsz? Az életed múlik rajta, vagy csak a világ sorsa?
Szerintem tökmindegy, mennyi pontod van, nem?
Mellesleg az értékelésnél a pontozó a személyes véleményét képviseli ilyenkor. Ha neki nem hasznos, hát nem hasznos. Miért fáj az neked? (Persze sokszor nem is a hasznosságot pontozza, hanem azt, hogy egyetért vele, vagy nem. De az persze megint csak szubjektív.)
Na, nyomjátok a mínusz pontokat; hadd vegyem le mellel. :)
Vannak ilyen idióták. Én arra a kérdésre, hogy jó-e az apukának bentlenni szülésnél, azt válaszoltam, hogy szerintem jobb, ha egy nőrokon van bent, erre valaki lepontozta. Pedig csak egy más lehetőséget említettem, mint amit az előttem írók.
Sajnos ezek a marhák úgy gondolják, hogy ha egy válasz nekik nem tetszik, akkor az nem hasznos, márpedig hasznos lehet egy többitől eltérő válasz is. Az pedig, hogy hol lehet bumerángot kapni, nem egy egyértelmű kérdés, nem derül ki belőle, hogy játékra gondol-e, vagy olyan "igazira", tehát a válasz hasznos.
Én ha megtalálom, szavazok rá egyet :)
Nem múlik rajta semmi, csak tényleg nem esik jól az embernek, hogy jószándékúan ad egy választ, és erre valami félkegyelmű lepontozza, csak azért, mert nem tetszik neki a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!