Válaszoltam egy kérdésre: egészség-nők egészsége témakörben. Az volt a kérdés, mit lehet tenni izzadás ellen. Igazságtalanul lepontoztak 23%-ra. Jártatok már igy?
Én igazából nem értem ezt a pontozósdit. Volt olyan, hogy kiírtam egy kérdést, és amikor újból beléptem már volt 4 válasz, és mindegyik valahány százalékban hasznos volt, holottt én még nem is nyomtam meg egyik kezecskét sem . . .
Meg különben is . . . Van 3 kezecske. Az egyik gondolom a 100%, a másik az 50%, a harmadik a 0. hogy jön ki 23???
Általában azért pontoznak le, mert nem értenek egyet a válasszal. Úgy tűnik, azemberek nagy része nem golyós dezodor-párti, ezért lettél lepontozva.
Nem érdemes foglalkozni a pontozással, marhaság az egész, nem reális a százalék, ami kijön, mert nem a válasz hasznossága szerint pontoznak az emberek, hanem kinek milyen kedve van. Úgyse azt nézik a válaszolók meg a kérdező se, hogy hány százalékos vagy, teljesen fölösleges ez a funkciója az oldalnak.
Az is lehet hogy egyesek kötözködésnek vették, mert ahogy olvastam, végülis leírtad neki hogy, hogy kéne megfürdeni :D
Ő meg lehet valami spéci dologra gondolt (pl. amit az elötted válaszoló írt), mert ez neki nem válik be. De a kedvedért nyomtam egy zöld kezet mostmár 39% lett. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!