Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy tudok legjobban kiszúrni...

Hogy tudok legjobban kiszúrni a "rabszolgatartó" főnökömmel, akinél 10 órát robotolok egy nap, de csak 4-re jelentett be?

Figyelt kérdés

Lassan már korbácsolni is fognak minket...

Kihasználja, hogy nincs munkahely az országban, nem tudok máshol elhelyezkedni a falumban.

2012. szept. 21. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Könyörgöm ha nem tetszik a dolog akkor menj el onnan,nem erőlteti ezt senki sem!
2012. szept. 21. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Öld meg. Én nagyon nem örülnék neki ha megölnének.
2012. szept. 21. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én helyedbe hivatalos kormány által hirdetett telefonszámon érdeklődnék névtelenül ... hát ha adnak vmi tanácsot ..
2012. szept. 21. 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj be dolgozni vagy csak 4 órát dolgozz és utána menj haza.
2012. szept. 21. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag semmit sem lehet tenni.Eljönni,de akkor meg nem lesz melód.Sajna ebben az országban ma ez megy.És a kormány asszisztál is az ilyen tetves munkáltatónak,a nem rég behozott törvényekkel.Mindenképpen ők vannak fölényben,ha csak nincs valami olyan törvénybe ütköző dolog amit jelenteni tudnál.Pl.adó??-rendben?Könyvelés-rendben?és még lehetne sorolni...
2012. szept. 21. 23:43
 6/9 bumbi02 ***** válasza:
100%
Felmondani. Hasonlóan voltam én is, csak én 14 órát dolgoztam naponta. Aztán fogtam, és megmondtam neki hogy nem jövök be holnaptól, mert külföldön jobb esélyeim vannak. Puffogott, kiabált, de az meg az ő dolga.
2012. szept. 22. 01:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen helyeken mindig felmondtam, de mint írod erre nincs lehetőséged, hisz kis faludban nem találnál mást. Igazából pedig jobb tanácsot nem igazán tudok adni mert ha feljelented valahol akkor sem fog változni semmi, kutyából szalonna nem lesz, legfeljebb belőled álláskereső, akkor pedig ugyanott vagy, mintha felmondtál volna. :)
2012. szept. 22. 08:04
 8/9 kexrex válasza:
szarj oda az asztalára
2012. okt. 2. 15:52
 9/9 anonim ***** válasza:

döntsd el, hogy ott tudod-e hagyni

mindig akad disznó korpára, azaz fog helyetted kapni más munkást.

2012. okt. 7. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!