Elvesztettem a Taj kártyámat. Hol csináltathatom meg? Tápiógyörgyén lakom, Pest megyében
Nekem már vagy 5 éve nincs meg a TAJ kártyám,ha kérik bediktálom a számsort és az alapján ellenőrzik hiszen az a lényeg nem a papír fecni amit kikiáltottak kártyának!
Lehet ítélkezni felettem de egy papír fecni amit amúgy bármikor meg lehet szerkeszteni és kinyomtatni ne kerüljön már nekem 2200 Ft-ba!Mert még ha egy plasztik kártyát adnának,de nem ez nevezhetjük sima rablásnak!
Drága a kenyér is,én inkább arra költöm!
Üdvözlet & Szép napot mindenkinek!
Na meg még annyit,hogy aki ilyeneket ajánlgat biztos szórja a pénzt!
Részletek:
TAJ kártya (elveszett, névváltoztatott)
Elveszett a TAJ kártyája? Elintézzük Ön helyett! Férjhezment, elvált, névváltozott? Új TAJ kártyára van szüksége? Jó hírünk van! Elintézzük Ön helyett!
Igen, az új TAJ kártya meghatalmazással is intézhető!
Keressen minket: hívjon/írjon, küldjük meghatalmazásmintát, felvesszük a papírokat, bevisszük az OEP-be, 1 nap alatt már készen is van! Kedves, megbízható, gyors ügyintézés, normális áron.
Ilyet szeretne? Írjon nekünk! És hogy mennyibe kerül?
Ár: 7.800 Ft+illeték 2.200 Ft
Szerintem durva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!