Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerinted is megoldódik a...

Szerinted is megoldódik a családon belüli erőszak ilyen könnyen Orbánék javaslatával?

Figyelt kérdés

A fideszes Varga szerint ha az asszony szül pár gyereket akkor nem lesz a családon belül erőszak és kész!!

Megszűnik a kislányok, kisfiúk nemi erőszakolása, az asszonyok verése és a halálba torkolló tragédiák!

Te is egyetértesz a fidesszel?

[link]

2012. szept. 11. 16:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik nővéremnek kettő,másiknak három gyermeke van. Mégis mindkettőjüket verte az élettársa. A kétgyerekesnek volt hogy a fogát kirúgta és nem számított neki az sem hogy ha a gyerek is látja, illetve kap. Szóval baromság az egész, arra megy ki a "játék" szerintem, hogy minél több gyerek legyen, mivel "fogy a magyar". Csak hogy én mondjuk nem pont az orbán és társai cégnek szeretnék gyereket szülni, hanem magamnak és a páromnak.
2012. szept. 11. 22:21
 12/14 anonim ***** válasza:

"Ha az ellenkezőjét állította volna Varga akkor gyanítom ugyanezek a kommentelők pont így szidnák, csak más indokkal,"

Megfogalmaznád kérlek, szerinted mi lenne az ellenkezője?

2012. szept. 12. 09:46
 13/14 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy mi az ellenkezője...
2012. szept. 13. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:
15%

Ha ennyire erőltetik a családon belüli erőszak külön törvényben való szabályozását, akkor a családon belüli prostitúciót miért nem?

Pedig szerintem sokkal gyakoribb, mint a családon belüli erőszak. Például tipikus szituáció, hogy a feleség csak akkor hajlandó lefeküdni a férjjel, ha az megvesz neki valamit, vagy visszautasítja a szexet, mert nem kapott meg valamit a férjtől, tehát a szexuális aktus ellenszolgáltatás fejében történik. De ez csak egy példa, belemehetnénk a bizonyos népcsoportoknál divatos hagyom megd..ni a nejem azért, mert cserébe kapok valamit.

Ezek szerintem ugyanolyan fontos kérdések, mint a feminista szervezetek által erőszakolt, amúgy más törvényben már szabályzott problémák. Vagy csak azt kell szabályozni duplán, ami a nőket éri hátrányosan? Hol van itt a nemi egyenjogúság és a korrekt, körültekintő törvényalkotás?

Todom ez is nehezen bizonyítható, de az is, hogy a nő amikor először igent mondott, aztán félúton meggondolta magát és azt mondta hogy ne. (Vagy azt, hogy óh, ne...)

2013. jan. 11. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!