Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha van már egy ilyenem (középs...

Ha van már egy ilyenem (középszintű szk. ), a másikért, ami emelt szintű, miért kell kétszer annyit fizetnem?

Figyelt kérdés

A középszintű szk.-em 52-essel kezdődik, amit most csinálok, az 54-essel.

Nekem ez lesz a második szakmám, ezért fizetnem kell (ami nem gond), csak azt nem értem, hogy miért kétszer annyit, mint azoknak az osztálytársaimnak, akiknek első szakmájuk lesz ez. Szóval nekik 8.000 Ft, nekem 16.000 Ft/hó. Magániskola, nem állami.

Én úgy tudom, hogyha csinál az ember egy 2. szakmát, ami nem középszintű, hanem attól fentebbi (emelt, vagy felsőfokú), akkor elvileg nem is kéne fizetnie...

2012. szept. 5. 16:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Fizetni második szakmáért mindenképp kell. A legtöbb iskolában úgy működik, hogy van egy egy alap "tandíj", ezt ugye bizonyos embereknek nem kell fizetni (akinek első szakmája lesz). Ezenkívül szokott még lenni egy hozzájárulás, lehet ez nyelvoktatási költség, vagy akármi más is. Szerintem ezért kerül neked duplaannyiba, hiszen neked fizetni kell a "tandíjat" is és a hozzájárulást is.
2012. szept. 5. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!