Csendháborítás miatt kaptam feljelentést. Mire számíthatok? 18 elmúltam.
Drága utolsó, kérlek legalább ne azt szóld le, aki válaszolt a kérdésekre. Tehetek én arról, hogy 'bevédte' a rendőr?
Kicsit nyisd ki a szemed, és meglátod, nem egy ilyen eset van... sőt... ráadásul nekem ehhez semmi közöm, de rendben.
A csendháborítás pedig mégis miért alapozza meg azt, hogy csak ő és a dolgai számítanak? És ha valami olyan történt aznap, ami miatt muszáj volt pl. 100%-on bömböltetni a nem kis hangfalakat a mélynyomójával együtt? Mert pl. ezzel vezette le az idegességet, szomorúságot, akármit?...
Kicsit tessék gondolkodni.
Na, szép estét, és fel a fejjel emberek! :)
Te mégis mire reagálsz? Egészen olyan, mintha a kérdés helyett egy válaszra....
Én is csak a kérdésre válaszoltam, kiegészítve az előző válaszokat... Akinek nem inge...
Elég nagy butaságot írsz...a feszültség levezetésének 1247 módja létezik, ami nem jár azzal, hogy elüldözz más embereket az OTTHONUKBÓL. Hallottál már discokról?? és kocsmákról? vagy kiautózni a városból hogy bömböltethesd a zenét, és még ordíthass is? Hogy jut eszedbe azt várni, hogy a környezeted miattad szenvedjen????
Tudom, kis aggyal nehéz felfogni, de azért vesz k**** sok pénzért az ember magának OTTHONt, hogy oda mehessen HAZA a VILÁG elől, ott pihenhesse ki MÁSOK ÖNZÉSÉT, és az amúgy is elképesztő zajt, amiben élünk...+erőt gyűjthessen az új napra, amiben neki is problémákat és feszültségeket kell megoldania... Ha mindenki ilyen primitíven vezetné le a feszültségét, mégis hova menne haza az ember? az űrbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!