A kukából való guberálás szabálysértés? Ha igen, nem nagyon foglalkoznak vele. Mit lehetne a guberálók ellen tenni?
"és nem utolsósorban nagyon fertőzésveszélyes. Mit lehetne tenni ez ellen?"
Elsősorban ne nyalogasd a kukák belső oldalát, a guberálók kezét és a kiszedett szemetet, ezzel minimálisra tudod csökkenteni a fertőzésveszélyt. Másodsorban, bár szegények mindig is voltak, de megköszönheted kedvenc kormányodnak, hogy azok száma jelentősen emelkedett.
Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre!
A kutyaürülék otthagyása is szabálysértés, mégsem büntetnek meg érte senkit, nálunk még a járdán is otthagyják a kedves gazdik, nagyon kell figyelni hová lépjünk, tisztelet a kivételnek, szinte senkit nem láttam még nylonzacskóba felszedni.
Az meg nagyon szomorú, hogy sok embernek azt kell ennie, amit mi a kukába bedobunk, mert sok guberáló élelmet keres ott.
Ez a dolog egyebkent nem annyira vicces, vannak zavaro momentumai.
Anyosomeknal pl a parkolo es a park kozott vannak elhelyezve. Szelektives kontenerek.
Igen, max ket naponta valoban zeng a kornyek a doboztaposastol, valamint attol a zajtol, ami az uveges kontenerek felboritasaval jar.
De engem ez speciel meg nem erdekel.
Az mar inkabb zavaro, hogy 5-10 meteres korzetben ugy allnak az uvegszilankok, mint a fuszallak.
Lattam mar, hogy a normalisabbja hoz lapatot, seprut es probalja osszeszedni, de ez ritka.
Ezen kell athajtanunk, atsetalnunk, gyerekkel, kutyaval egyarant.
Igen, ez mar balesetveszelyes kategoria es ha ott laknank, akkor kizart, hogy elobb-utobb ne lenne belole kar/serules. Volt mar ra pelda.
"Alkotmányellenesnek találta, ezért megsemmisítette azt a kaposvári rendeletet az Alkotmánybíróság, amely súlyos bírsággal sújtotta a kukákban guberáló hajléktalanokat. Az Ab szerint a város ezzel megbélyegzi a szegényeket és a létfenntartásukat veszélyezteti. A szerdai határozat precedensértékű, több tucat önkormányzat - köztük a Kocsis Máté vezette Józsefváros - intézkedései juthatnak hasonló sorsa."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!