Szerintetek ha ilyet viselnék, azt büntetnék?
2012. szept. 1. 04:22
1/17 anonim válasza:
A horogkeresztet büntetnék, ezt viszont szerintem nem.
Nem az eszmét, hanem az egységet azonosítják vele.(más dolog, hogy az egységgel viszont az eszmét, de ez nem olyan közvetlen, úgy tudom, nem számít önkényuralmi szimbólumnak)
2/17 A kérdező kommentje:
És arról nem tudnál nekem információt nyújtani, hogy hol juthatnék hozzá nagyon hiteles másolathoz ? Van-e valahol ilyen hely, ami ilyen ékszerekkel foglalkozik ?
2012. szept. 1. 04:40
3/17 anonim válasza:
Itt 3 ilyen ékszert is látok, remélem segítettem! :) Amúgy jól néz ki!
4/17 A kérdező kommentje:
az ami 3millióba kerül, az biztos hogy eredeti, de azért durva ára van..:D
2012. szept. 1. 04:56
5/17 anonim válasza:
Juj, bocsi! Meg sem néztem rendesen, csak a képeket. Hát igen, az elég durva :D
6/17 A kérdező kommentje:
Egyébként legnagyobb öröm lenne számomra, ha örököltem volna egy igazi ilyen gyűrűt..:D
2012. szept. 1. 05:55
7/17 anonim válasza:
Szóval örültél volna ha egy felmenőd hadibűnös? :D
9/17 anonim válasza:
Nem kell túlbonyolítani, mindenki örülne, ha 3 milliót érő gyűrűt örökölne.
10/17 anonim válasza:
Ez a 3 millió font akkor is sok, ha eredeti. Komolyabb ereklyék nem kerülnek annyiba mint ez a gyűrű, ami nem is nagy ritkaság és nem is jelentős. Aki megveszi az nagyon átverve érezheti magát utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!