Ha elkapnak grafitizés közben mit kapok?
Ha én kapnálak el nagy verést!
2009. júl. 27. 12:19
Én mondjuk felnyomom a valagadba az összes festéket.
Mindenképp ki kell fizetned a műved eltávolításának költségét (párezer-pármillió HUF, attól függ mit festesz össze). Plusz persze a rongálás miatti szabálysértés. Ez később az erkölcsi bizidbe bekerül majd, ha szükséged lesz rá - lehet hogy emiatt nem kapsz majd munkát!
Játszatod a nagyfiút/nagylányt, de (hosszútávon) nem éri meg.
2009. júl. 27. 12:46
Én például eltörném a lábaid, az ujjaid, illetve a fogaid kitörném. Közben pedig az lebegne a szemem előtt, hogy Budapest világváros volt, igaz, hogy szétlőtték, de ma is nagyon szép lenne, ha az a sok mocsok nem fújkálná/fújkálta volna tele ezekkel az ocsmányságokkal.
2009. júl. 27. 12:55
Azért kíváncsi vagyok,hogy a lepontozók mit szólnának ha másfél millió kifizetése után frissen szigetelt,díszvakolattal ellátott házát ilyen vagány gyerek öt perc alatt összerondítaná!Kib@szott jó érzés volt!\\\\az első voltam\\\\
2009. júl. 27. 13:02
2009. júl. 27. 13:05
Nincs olyan hely Bp-en, ahol legálisan lehet graffitizni? Szerintem érdemes lenne utánajárnod, és ott csinálni. Nekem egyébként tetszenek a graffitik, de nem a házak oldalán és a kerítéseken. :(
2009. júl. 27. 13:41
Attól függ hogy ki kap el!
Ha a rendőrök akkor rosszabb esetben bevisznek egy kicsit de utána elengednek min7-8(vagy több)óra múlva egy jókora pénzbüntetéssel.Jobb esetben nem visznek be csak a pénzbüntetést kapod meg.
Ha Skinheadek kapnak el grafitizés közben,mint egyik ismerősömet,az rosszabb.Kegyetlenül szétverik a pofádat a grafitizés miatt,és elhiheted hogy ha acélbetétessel rugdossák a bordáidat az nem túl kellemes.
Ha 70 éves kisnyugdíjasok csoportja támad rád grafitizés közben,az még a legenyhébb szitu.Ott elég csak elfutnod mert úgyse érnek utol.Szval ott megúszod.
Ha a pesti grafiti-kommandó(mert már ezt is megalakították)támad rád.Nah azt nem kívánom senkinek......Kegyetlenül összevernek megint.Elveszik a festékeidet és téged fulynak össze vele.Állítólag.
2009. júl. 27. 23:12
8/16 A kérdező kommentje:
Falusi vagyok . Nincsenek skindhedek . Mamám a nyugdíjas klub vezetője és őt tudja milyen vagyok . És nem BUDAPESTI VAGYOK.
9/16 A kérdező kommentje:
Televan kamerázva a falu .
Rongálást követsz el. Ha kis területet mázolsz össze könnyen eltávolítható festékkel, akkor ez a szabálysértési értékhatáron belül maradhat. Ekkor szabálysértési bírságot fizetsz, ill. esetleg még külön kártérítést is. Más esetben a rongálás vétségét vagy bűntettét követed el. Az utóbbit pl. akkor is, ha védett területet kensz össze. A rongálás V büntetési tétele 1 évig terjedő szab.vesztés vagy pénzbüntetés vagy közérdekű munka, a rongálás B büntetési tétele 3 évig terjedő szab.veszt., nagyobb értékre aztán persze emelkednek a büntetési tételek.
2009. júl. 28. 21:35
Kapcsolódó kérdések: