Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha elkapnak grafitizés közben...

Ha elkapnak grafitizés közben mit kapok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 12:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Mamám a nyugdíjas klub vezetője és őt tudja milyen vagyok"

Szegény mama...

2009. júl. 28. 23:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Mamám a nyugdíjas klub vezetője és őt tudja milyen vagyok"

XD

Hát én ezen beszartam XD

2009. júl. 28. 23:48
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Mindenkit, akit grefitizés kozben elkapnak,arra kellene kényszeríteni, hogy a város osszes grefitijét takarítsa el a saját koltségén, persze rendori felugyelet mellett, hogy ne lehessen kibújni a feledat alol.
2009. júl. 30. 15:59
 14/16 M@x válasza:
Szerintem olyan 1-2 év szabivesztés a graffiti-s területtől függően (hogy mekkora)
2009. júl. 31. 08:27
 15/16 anonim válasza:
100%

Szerintem nagyon sok hülyeséget irtatok, szabadságvesztés, pár száz millió :)

Ennyit semmiképp sem kaphatsz főleg faluban! Nos én pesti vagyok és utálom azokat a graffitiket amik heccből kerültek fel falakra és trágár szövegeket tartalmaznak vagy "aláírásokat". Viszont ez már nem is graffiti! Azok amik az unalmas aluljárókat díszítik és szépek azokkal szerintem nincs semmi baj! Ha teheted gyakorolj valahol és ne tagalj hanem alkoss!

2009. aug. 3. 11:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy és van-e papád-ill.veletek él vagy sem ? Nagy divat ez a Graffitizés, 15 éve a bringás unakaöcsém kezdte a családban, 10 éve a deszkás" unokaöcsém, 2 éve a fiam, mivel mind három esetben a családi "mentőalakulat" tagjaként megismertem közelebbről ezeket a társaságokat mondhatom 15 év alatt nagyon lepusztult a szint agyilag. Egészen primitív társaságok fújják...Tisztelet a kivételnek. Egymásra is veszélyesek, ha pl. egy "nagyfiú művét összefújja egy kisfiú akkor nagyobb verést kap mintha a rendőr fogná meg...Szerencséd van ha vidéken élhetsz, ha fiatal vagy törekedj a suliban a jó jegyekre, érettségizz. Járj rajz szakkörre-aminek biztos vagányabb neve van manapság :- ) -Rengeteget rajzolj, nagy alakú rajzfüzetbe , LASSAN ÉS FIGYELMESEN DOLGOZZ!!!

10éve graffitis unakaöcsém ma a képzőművész szakon 2.éves.Ellenzi a károkozást. :-)

2009. aug. 6. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!