SOS! Kérem, valaki?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy interneten jelentkeztem ki a munkanélküliből, mivel felvettek dolgozni, és sajnos a lakhelyemtől 270 km-re, tehát már nem volt időm még hazautazgatni személyesen kijelentkezni stb. Na, és a munkahelyen mondták, hogy majd nyomtassam ki a végén a dokumentumot. Mivel itthon nincs nyomtatóm, gondoltam, megcsinálom, rámentem egy pendrive-ra és elviszem kinyomtattatni. De most, mikor újra bejelentkeztem, már sehol sem írja ki a nyomtatási opciót! :((((((((((((((((((((((((( Akkor most csak akkor, egyszer írta ki??? Teljesen kétségbe vagyok esve. :S Mit csináljak, holnapra vinni kéne, de most hogy mondja meg a leendő munkahelyemen, hogy ügyetlen vagyok? :( (illetve nem az én hibám, ki gondolná, hogy nincs lehetőség mentésre, majd nyomtatásra??? :((()2012. aug. 23. 11:51
1/3 EagleHUN 

válasza:

Szerintem mond meg nekik hogy az interneten nincs utólagos lehetőség a kijelentkezésed kinyomtatására, így majd személyesen fogod megcsináltatni, és elhozod nekik csak később amikor megcsináltattad.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, de azt csak hétközben tudnám elhozni, és ugye akkor már dolgozni fogok. Nem hiszem, hogy csak úgy ki lehet kérni egy szabadnapot.. :S Nem igaz, hogy ez ennyire bonyolult, nem hogy segítenék a munkavállalókat, még megbonyolítják minél jobban az egészet...
Szerinted elég lesz, ha csak a neten megmutatom nekik? :S
2012. aug. 23. 12:27
3/3 anonim 

válasza:

Milyen formátum? Mivel nyitod meg? Telefonon kérnék haladékot az aktatologatótól, míg megoldódik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!