BKV hamis bérletet vittem be öbnhibámon kívül, most mi várható?
Pár hete találtam egy BKV bérletet a Blaha aluljáróban és nagyon megörültem neki, mivel még júniusban ellopták a diákomat és vele együtt a bérletemet. Igényeltem ezután a tanulmányi osztályon egy igazolást, és ráírtam az igazolás számát a diákra. Pár hete ezt az igazolást is ellopták ugyanazon a szórakozóhelyen. Mivel zárva volt a tanulmányi osztály, ezért nem tudtam igényelni újat és sikeresen meg is büntettek emiatt a rá következő napokban. Ma be akartam fizetni a büntetést és elmentem egy új igazolást kérni,
amit meg is kaptam, de ezen egy új szám volt, amit az Akácfa utcában jelzett is a hölgy, hogy ez így nem jó és menjek át szembe a bérlet -és jegypénztárhoz, és igényeljek egy új számot 250 ft-ért.Mikor átmentem lecsipogtatta a BKV bérletet, és kiderült, hogy hamis, meg is mutatta, a képernyőn. Kérdezte, h akarok-e rendőrségi eljárást, mire mondtam, h nem szeretnék feltétlenül,
nem is annyira erőlködött, végül visszadta a dolgaimat, a bérletet is, még elemezte a lehetőségeimet, hogy hogyan fizethetném be a csekket. De most nem egyértelmű számomra, hogy lesz-e ebből vmilyen rendőrségi dolog (megadtam a nevemet és az irányítószámomat, de ezt még az elején kérdezte, nem ezután miután kiderült a bérlet hamissága)? Nem kért semmilyen iratot tőlem, nem volt jegyzőkönyv, viszont becsipogta a bértelet a gépbe.
Nem szeretném még véletlenül se, hogy megvádoljanak közokirat hamisítással. Szóval szereintetek most mi van? Köszi a válaszokat előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!