Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogszerűen jártak el az őrök,...

Jogszerűen jártak el az őrök, hogy nem adták ki a jegyzőkönyvet?

Figyelt kérdés

történt egy esemény, ahol történt rendőri intézkedés és az egyik biztonsági szolgálat az elkövetővel vett fel jegyzőkönyvet, engem mint sértett meg sem hallgatott.

A jegyzőkönyv tényét tagadták, egészen addig , amig valaki el nem mondta létezik egy ilyen és rám nézve az elkövető nézetét, hátrányos és valótlan dolgok szerepelnek benne, de ezt csak hallomásból tudom.

Kértem a jegyzőkönyv kiadását az elkövető nevét kihúzva, de megtagadták ezt. Valamint kértem, hogy legyenek szívesek erről, hogy megtagadják, papírt írni-egy jegyzőkönyvet, de erre sem voltak hajlandóak.

2012. aug. 17. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért nem jártak el jogtalanul, és azért nincs jelentősége ennek az egésznek, mert egy magán biztonsági cég nem hatóság, rá nem vonatkoznak a hatóságot terhelő kötelezettségek, de nem is illetik meg a hatóság jogai sem. És egy magáncég vagy magánszemély arról és úgy vesz fel jegyzőkönyvet, amiről és ahogy akar. Ha akartad volna, te is felvehettél volna egy másik jegyzőkönyvet. Ez önmagában nem bizonyít semmit, legfeljebb 1 vagy 2 ember látásmódját, véleményét tükrözi. Te azzal szemben eséllyel állíthatsz mást a hatóságok előtt.
2012. aug. 17. 21:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze az elkövető neve nélkül kértem ki a jegyzőkönyvet, ami rólam szól, hogy olvassam a tartalmát. Azt nem tudom, hogy engem mi úton módon nem hallgattak meg, de hazudnak hogy én nem kértem, meg hogy én nem írtam alá.
2012. aug. 17. 21:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, csak én velem nem hajlandóak jegyzőkönyvet felvenni. s sokan láthatták ennek amás embereknek az álláspontját, többek között a volt tulajom is köztük. Én ez alapján akarok rágalmazási pert indítani, azért akartam kikérni ezt. De valamit nagyon takargatnak benne.
2012. aug. 17. 22:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Arról sem írtak jegyzőkönyvet ma, hogy nem adják oda ezt a jegyzőkönyvet. Aljas egy brigád velem, a szemembe hazudtak, hogy nincs jegyzőkönyv. Az elkövető pedig evvel parádézik és mutogatják az ellenségeimnek.
2012. aug. 17. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele!
2012. aug. 17. 22:18
 6/8 A kérdező kommentje:
de nekem kell egy rágalmazási per megindításához
2012. aug. 17. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor csináld fordítva, tegyél feljelentést és utána a hatóság kikéri a jegyzőkönyvet.

Amúgy az eredeti ügyben, amiben rendőri intézkedés történt volt valami fejlemény?

2012. aug. 18. 06:56
 8/8 A kérdező kommentje:

de soká kéri ki, mert külön akarok feljelentést tenni és hogy tegyek,

ha a pontos tartalmát sem tudom, hogy fogalmazzak meg. Az előző ügyben most zárult le a nyomozás.

Egyébként a rendőrség nem fogadja el a feljelentésemet, bíróság kell, az meg minimum 1 év.

2012. aug. 18. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!