Jogszerűen jártak el az őrök, hogy nem adták ki a jegyzőkönyvet?
történt egy esemény, ahol történt rendőri intézkedés és az egyik biztonsági szolgálat az elkövetővel vett fel jegyzőkönyvet, engem mint sértett meg sem hallgatott.
A jegyzőkönyv tényét tagadták, egészen addig , amig valaki el nem mondta létezik egy ilyen és rám nézve az elkövető nézetét, hátrányos és valótlan dolgok szerepelnek benne, de ezt csak hallomásból tudom.
Kértem a jegyzőkönyv kiadását az elkövető nevét kihúzva, de megtagadták ezt. Valamint kértem, hogy legyenek szívesek erről, hogy megtagadják, papírt írni-egy jegyzőkönyvet, de erre sem voltak hajlandóak.
Akkor csináld fordítva, tegyél feljelentést és utána a hatóság kikéri a jegyzőkönyvet.
Amúgy az eredeti ügyben, amiben rendőri intézkedés történt volt valami fejlemény?
de soká kéri ki, mert külön akarok feljelentést tenni és hogy tegyek,
ha a pontos tartalmát sem tudom, hogy fogalmazzak meg. Az előző ügyben most zárult le a nyomozás.
Egyébként a rendőrség nem fogadja el a feljelentésemet, bíróság kell, az meg minimum 1 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!