Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 17éves srác vagyok. A párom...

B.Gábor9596 kérdése:

17éves srác vagyok. A párom 16éves. Anyukám tilt és nem enged semmit! Tönkre tesz minket idegilek és lelkileg. Össze szeretnénk költözni valamilyen úton anyumtól távol. Hogy tudnánk megoldani? Sürgős!

Figyelt kérdés
17éves srác vagyok. Anyukámmal nagyon megromlott a kapcsolatom. Tilt a barátnőmtől már megkértem a kezét is. Roncs lettem lelkileg ahogy anyám sakkban próbál tartani, nem enged semmit és tilt tőle! össze szeretnénk valahogy költözni a párommal ő 16éves. Hogyan tudnánk megoldani a költözést? Kikészülünk mind a ketten.

2012. aug. 17. 00:59
1 2
 11/11 bumbi02 ***** válasza:

17 évesen megkérted a kezét? Mióta vagytok együtt? ismeritek egymást? Nagyon romantikusan hat első látásra, de másodikra inkább gyerekesnek, már bocsi.

18 éves korodig anyud felügyelete alatt állsz, a költözést meg gondold meg, mert 2 embert eltartatásához dolgozni kell, és nem keveset. És fiatalon meg nem erről kellene szólni az életnek, hogy naponta 12 órát melózól, 2 órát találkozol barátnőddel otthon, aztán alszol, mert már belefáradtál. Többek közt, ha meg szétmentek barátnőddel, bánni fogod az egészet.

2012. aug. 17. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!