Ügyvédnek szeretnék készülni, és azt szeretném megtudni, hogy a nyakamon lehet-e tetoválás? Francia Nyelven van, és nem felháborítò a szò jelentése. Röviden anyi hogy szabadság és egy szárny.
Szerintem nincs ellene szabály, kérdés, hogy a leendő ügyfeleid nem gondolják-e majd azt, hogy komolytalan vagy.
Az ügyvédi szakma a tipikus konzervatív stílus, öltöny, nyakkendő, "üres" bőr.
Kedves kérdező! :)
Úgy tudom, hogy jelenleg semmi sem zárja ki azt, hogy ügyvéd tetoválást viseljen. Azonban nem hiszem, hogy jó szemmel néznék a leendő tanárok az egyetemen vagy az ügyfelek. Erre a problémára 2 +oldás létezik: lézeres eltávolítás, hosszú haj, valamint takaró ruházat.
Személy szerint nekem semmi bajom a tetoválással, mert a bensőt sokkal fontosabbnak tartom a külsőségektől... ;)
Ha jogász/ügyvéd szeretnél lenni, akkor engedd meg, hogy adjak Neked 1 tanácsot. Forgassad gyakrabban A magyar helyesírás szabályai c. nagyszerű könyvet, mert a szóban forgó hivatásnál elsőrendű dolog a hibátlan helyesírás és a jó fogalmazás.
(Helyesen: annyi) :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!