Ha valakinek harmadszorra veszik el a jogosítványát ittas
vezetés miatt, mire számíthat? Mennyi időre vonják be
ilyenkor? Újra kell vizsgáznia? Van ilyenkor bírósági
tárgyalás is?
Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 23:31
1/9 anonim válasza:
A jogosítványt véglegesen bevonhatják.
2009. júl. 17. 23:58
2/9 A kérdező kommentje:
Ó,az még szép lenne!Ez sejtés vagy tapasztalat?Balesetet nem csinált és nem volt részeg,csak épp ittas.Durva lenne a végleges bevonás,meg úgy tudom lehet újra vizsgázni is,csak épp nem tudom ez milyen esetekre vonatkozik.
2009. júl. 18. 00:11
3/9 anonim válasza:
Zéró tolerancia van,nem értem a háborgást!!!Remélem hogy az iylen többet nem ül volán mögé,egyszer-kétszer még csak kicsit ittas,legközelebb már bátrabb lesz neadjisten történik valami.Mert a múltkor se volt baj címszóval.Ez abból is látszik h már 3szor megtörtént.A
Az alkohol hatása alatt csökken a reakcióidő.Még ha nem isftreng a részegségtől,akkor sem 100%osan megbízható.
2009. júl. 18. 00:46
4/9 anonim válasza:
Remélem örökre elveszik. Én a közúti közlekedésben egyvalamire vagyok negyon allergiás: ha vki piálás után vezet. Soha többet nem engedném volán mögé!
2009. júl. 18. 01:06
5/9 anonim válasza:
Remélem az illető soha többet nem ülhet volán mögé!
2009. júl. 18. 01:21
6/9 anonim válasza:
3 ittas vezetés után már baleset okozása nélkül is elvehetik végleg a jogosítványt. Ilyenkor évente kérvényezheted, hogy újra megcsinálhasd. De az is új tanfolyam, új vizsgázás, külön pszichológiai alkalmassági vizsga (tehát egyáltalán alkalmas-e arra a személy, hogy felfogja miért veszélyes ittasan vezetni. Ha a pszichológus nem adja meg a papírt, akkor nincs engedély.
2009. júl. 18. 06:59
7/9 anonim válasza:
"Mennyi időre vonják be ilyenkor? "
Remélem, hogy örökre.
Mások életét elvenni, vagy veszélybe sodorni az alkohol miatt,
enyhén szólva is gyilkosság, előre megfontolt szándékkal.
:-(
2009. júl. 18. 11:46
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Szerencsére nem rólam van szó,hanem egy ismerősömről.Nekem 15 éve van jogsim,még ittas sem voltam nemhogy úgy vezessek,soha senkiben,vagy az autójában kárt nem tettem és én is elítélem a részeg sofőröket,sőt a zéró toleranciával is egyetértek.Mondtuk ennek az isminek is,hogy ne csinálja,mert ez lesz,és ez lett.Munkája miatt szüksége lenne a jogsira,mert most fizetnie kell egy embert aki vezet helyette.Remélem most lesz ideje végiggondolni,de azért valami lehetőségnek csak kell lennie,ha megbánta és a bírságot befizette.Ez most történt,ezért még semmi rendőrségi iratot nem kapott.
2009. júl. 18. 12:18
9/9 anonim válasza:
Zala megyében időnként vezetek én neki ingyen is most augusztus első felében. Utána meg baranyában, csak mindig tegyen ki pécsen
ittasan vezetni nem szép dolog, pláne nem háromszor. Ilyenkor hjon fel ismerőst inkább
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!