Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek? Ez már pedofilia?

Mit tegyek? Ez már pedofilia?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm (14L) az anyja kollégájával jár (30F) ès többszöri nemi aktust is folytattak. Én ezt nem tartom helyesnek, még ha a lány nem is ellenkezett. A felnőtt férfinak a gondolkodásmódja legyen érett, ès felelősségteljes. Szerintetek mi ilyenkor a helyes cselekedet?
2012. aug. 1. 02:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem elkeserítő. Még akkor is, ha a fiamnak is volt egy 14 éves barátnője, akit a lehető legtermészetesebb módon hágni hagytak a szülei, a fiam oda is költözött és "házi áldással" használta a 14 éves lányt. Szaralaknak tartottam a lány szüleit. Nekem is volt 14 éves a lányom, de elképzelni sem tudtam hasonlót, sem a tudtommal, sem a tudtom nélkül.
2012. aug. 1. 08:26
 12/15 Ilyent ***** válasza:
52%

11 es

Te 14 éves korodba nem vágytál a szexre?

Mert szerintem igen.

Most meg elítéled?

2012. aug. 1. 08:46
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
12-es, én nem elítélem a szexet, sohasem írtam ilyent, de egy 14 éves lány együttélését elítélem. Igaz, van olyan Magyarorsazágon élő népcsoport, ahol ez természetes. Ha te ennek tagja vagy, hát megértem...
2012. aug. 1. 08:51
 14/15 Ilyent ***** válasza:
39%

És miért ítéled el az együttélésüket?

Ha külön élnének miben különbözne?

Jogilag és orvosilag minden rendben akkor mi felett ítélkezel.

És miért burkoltan cigányozol

2012. aug. 1. 09:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Felettébb irigy vagyok. Én szakitottam a lánnyal, de azóta is jó barátok vagyunk, ès nem tartom normálisnak hogy egy 14 éves lányt egy FKF-es utcaseprő kefelgessen!
2012. aug. 1. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!