Mit tegyek? Ez már pedofilia?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm (14L) az anyja kollégájával jár (30F) ès többszöri nemi aktust is folytattak. Én ezt nem tartom helyesnek, még ha a lány nem is ellenkezett. A felnőtt férfinak a gondolkodásmódja legyen érett, ès felelősségteljes. Szerintetek mi ilyenkor a helyes cselekedet?2012. aug. 1. 02:12
11/15 anonim 

válasza:

Szerintem elkeserítő. Még akkor is, ha a fiamnak is volt egy 14 éves barátnője, akit a lehető legtermészetesebb módon hágni hagytak a szülei, a fiam oda is költözött és "házi áldással" használta a 14 éves lányt. Szaralaknak tartottam a lány szüleit. Nekem is volt 14 éves a lányom, de elképzelni sem tudtam hasonlót, sem a tudtommal, sem a tudtom nélkül.
12/15 Ilyent 

válasza:

11 es
Te 14 éves korodba nem vágytál a szexre?
Mert szerintem igen.
Most meg elítéled?
13/15 anonim 

válasza:

12-es, én nem elítélem a szexet, sohasem írtam ilyent, de egy 14 éves lány együttélését elítélem. Igaz, van olyan Magyarorsazágon élő népcsoport, ahol ez természetes. Ha te ennek tagja vagy, hát megértem...
14/15 Ilyent 

válasza:

És miért ítéled el az együttélésüket?
Ha külön élnének miben különbözne?
Jogilag és orvosilag minden rendben akkor mi felett ítélkezel.
És miért burkoltan cigányozol
15/15 A kérdező kommentje:
Felettébb irigy vagyok. Én szakitottam a lánnyal, de azóta is jó barátok vagyunk, ès nem tartom normálisnak hogy egy 14 éves lányt egy FKF-es utcaseprő kefelgessen!
2012. aug. 1. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!