Érdemes feljelentést tennem?
Figyelt kérdés
A vaterán a vevő nem vette át a terméket, majd a negatív értékelésemre valótlan dolgokat állított rólam.Érdemes feljelentést tennem aljas indokból elkövetett nagy nyilvánosság előtti rágalmazásért ill. hitelrontásért?2012. júl. 31. 21:36
1/6 anonim válasza:
Ha van bizonyítékod ellene, akkor tehetsz feljelentést. A rendőrség valszeg majd ad egy papírt hogy nyomoznak, aztán egy pár hónap múlva meg hogy eredménytelenül lezárták a nyomozást.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát a bizonyíték látható a vaterán.Nekem volt egy hasonló ügyem:autót akartam venni de becsaptak.Adtam fel egy hirdetést az eladó elérhetőségeivel, hogy becsapott.feljelentett és a végén nekem kellett 200ezret fizetnem.Nem tudom, hogy ezzel együtt hogyan kezelnék a dolgot.
2012. júl. 31. 21:45
3/6 anonim válasza:
Nem kell ahhoz bizonyíték, hogy feljelentést tégy! Azért vannak a nyomozók, hogy utánajárjanak... Ennyi erővel valaki ellopja a táskámat, viszont nincs rá bizonyítékom, akkor be sem jelenthetem? Hülyeségeket ne beszéljünk!
4/6 anonim válasza:
Hát ez egy internetes oldal max ha sokat ért az accountod
5/6 anonim válasza:
Jaj menjél már sírni anyucihoz,gondolom a suliban is vertek minden nap
Na mi lesz most engem is feljelentesz?
6/6 anonim válasza:
Előző válaszadó: Te miről beszélsz?? Tudod te milyen kérdés alatt vagy, vagy csak úgy nyomod a vakert???? Elég szerencsétlen lehetsz, ha téged átbasznak és nem foglalkozol vele, csak azért, mert úgy gondolod a feljelentés egyelő azzal, hogy sírsz anyucinak! Úgy látom inkább téged vertek kiskorodban és láttad, ha sírsz anyucinak az nem változtat semmin, mert ugyanúgy kapsz másnap is, tehát benned maradt, hogy egyedül kell mindent megoldani... :D Szegénykém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!