1éve meghozott kapcsolattartási bírósági határozatot az apa meg akarja támadni, sűríteni a gyerekkel kapcsolatos láthatást heti szintre, az elvitelt 2 hetenkéntre megteheti ezt?
Máig havi 1 elvitel teljes hétvégére, egy láthatás van és az ő változó munkarendjéhez igazodunk.
A gyerek 3 éves, megviseli a hurcolkodás, napokig kell neki mindig magyarázni a dolgot, a sűrűbb kapcsolattartás mindkettőnk életét megnehezítené.
Ő kéthetente akarja elvinni és minden héten pluszba látni, de ez gyakorlatilag a mi életünkbe folyamatos "belerondítást" takar.
Az apának van igaza! Ne hergeld ellene a gyerekedet,csak azért mert neked nem tetszik,hogy többet akar vele lenni.
Normális szülőknél az apa akkor viszi el a gyereket,amikor akarja. Nincs semmiféle időhöz kötve.
Kérheti, és elöfordulhat, hogy meg is itélik neki.
A gyerek meg ha sürübben találkozik a apjával, illetve többet van nála, akkor sokkal könnyebben fogja elfogadni ezt. Örülhetsz, hogy az apa szeret a gyerekkel foglalkozni és még a változó munkarend mellett is ragaszkodik a gyerekhez.
Azt viszont elég durvának tartom, hogy azt, hogy a gyereket az apja hetente látni akarja, at életedbe való beleronditásnak tartod.
aha, sok apuka, értelek titeket, csak hát az anyukának is lenne élete, meg azt azért nem tartottam fontosnak, de akkor most leírnám, hogy az apuka alkoholproblémákkal küzd.
+ az, hogy ti szerintetek jobban elfogadná azt a helyzetet, az ne jelenti azt, hogy a gyerek így nyugodtabb és minél sűrűbben viszik el, annál többet vannak "vak időszakai", amikor befordul, mert nem érti a helyzetet, miután visszahozták.
A törődik vele meg abban teljesedik ki, hogy 3. személyre hagyja a játékot, de köszönöm a válaszotokat!
kedves 2.
Ki írta, hogy ellene hergelem?
ez hol hangzott el?
Köszönöm hozzászólásod.
1. vagyok, és 3 gyerek anyja.
A nyitó hsz-ben pedig semmit rosszat nem írtál, csak kiakadtál, hogy többet akarja vinni. Miért nem írtad le akkor? Nekem büdös a dolog. Lehet, hogy apuka miattad iszik netán? :D
Jelzem, örülnék, ha a fiaim apja látogatná őket, de nem teszi. Se piásan, se anélkül, és eléggé megsínylik a gyerekek. Úgyhogy hidd el, tudom, miről dumálok.
Kedves 3. hozzászóló!
azért írtam, hogy belerondítás, mert nekünk is lenne dolgunk, programunk, kötelességeink, és ezért van meghatározva a havonta hányszor, és miképp, hogy nekünk is legyen életünk, ne attól függjön, apuka mikor kiabálja be, hogy jönne, és akkor aztán mindent el kell dobni...
eddig én igazodtam mindenhez, ő mondta, hoyg mikor szabad, én úgy csináltam, hogy nekem is jó legyen, de ez már kezd sok lenni, amit felvázolt
Kedves Első, aki 3 gyerek anyukája, a feltételezéseid nagyon építő jellegűek, gratulálok.
apuka könnyű testi sértéséről, meg a rendőrségi jegyzőkönyvekről is mellékeljek neked?
az, hogy te minek örülnél, az kevéssé mérvadó, az meg, hogy nem teregettem az elején úgy gondoltam, a kötelező kapcsolattartás darabszámának meghatározásakor nem mérvadó, hisz engem az alaphelyzet érdekelt, nem az, hogy te mit vélsz valónak.
Köszönöm, a vége az lesz, ez csak tűzoltásos kérdés volt.
Mellesleg az alapfelállás érdekelt, hogy ítélnek-e kérésre ennél többet, mennyit, és miért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!