Meddig tart egy bírósági tárgyalás? Miket szoktak kérdezni a vádlottól?
Szabálysértést követtem el.
Most lesz tárgyalás. Nem viszek magammal bírót csak saját magam és mindennel egyet értek,beismerem.
Miket kérdeznek ? Azt,hogy első alakalom-e ? Van e állandó munkám ?
Megbántam-e ? Ilyeneket vagy ezeket magamtól kell majd mondanom ? Egyébként lopást követtem el :(
Nem viszel bírót? Talán inkább ügyvédet...
Ha egyszerű megítélésű az ügy (ha te vagy a bolti lopós, akkor segítek: AZ!), akkor már nagy valószínűséggel az első tárgyaláson be is fejezik, ítéletet hoznak.
Olyan egy órára tippelném, de ez rengeteg mindentől függ. Hosszabb nem nagyon lesz, kétlem, hogy tömegével hallgatnák meg a tanúkat egy ilyen ügyben, főleg, ha beismered.
A tanúk és a bizonyítási indítványok számától függ pl ha kérnek egy szakértői véleményt az elhúzhatja a dolgot de ha tényleg ilyen egyszerű és elismered akkor nem lesz hosszú. Ilyeneket szoktak kérdezni:
Név lakcím volt-e már büntetve figyelmeztetnek arra hogy nem vagy köteles tanú vallomást tenni, Hamis tanúzás következményeire figyelmeztetnek megkérdezik a családi állapotodat anyagi helyzetedet ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!