Ezzel végül is csak annyi a gond, hogy épp rossz helyen próbálják erőltetni a véleményüket. Ha például egy amerikai fórumon azt írom billion mindenki milliárdra fog gondolni, ha egy magyar fórumon írom, hogy billió akkor mindenki billióra, ami a milliárd ezerszerese. Tehát ők mindössze annyit szúrnak el, hogy nem veszik figyelembe a helyszínt és a szövegkörnyezetet ahol az adott kifejezést használják.
A politika témakörben szerintem mindenkinek természetes kell, hogy legyen az emberi fajok és faji alapú bűncselekmények fogalma, mint ahogyan én sem kezdek vitázni a "Tudományok" témakörben a több emberi faj létezéséről. Én tudomásul veszem, hogy a biológiában egy emberi faj létezik. Ők mért nem veszik tudomásul, hogy jogi értelemben még a rasszok is külön fajok?

"Ők mért nem veszik tudomásul, hogy jogi értelemben még a rasszok is külön fajok?"
Talán mert az emberek többsége biológiát már ötödik osztályos korában tanul, jogot csak jóval később és akkor sem mindenki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!