Miért nem lehet megint bevezetni a halálbüntetést?
"a kínzásnál jobb megoldást nem tudok"
Semmi gond, nem neked kell döntened. (sőt!)
11-es
Én meg azt nézném meg,hogy milyen arcot vágnál ha a gyerekedet kellene azonosítani a hullaházban.Nagyon kíváncsi lennék rá,hogy akkor is ilyen humánusan gondolkoznál a halálbüntetést illetően.Már ne is haragudj,de minden ember egészséges reakciója az,hogy aki a szeretteit bántja/meggyilkolja,annak az elkövetőnek a halálát, sőt a keserves halálát kívánja.Hagyjuk már ezt a rehabilitációs meg gyógyítós szöveget.Ez egy elmebeteg,szadista gyilkosnál nem működik.Arról nem beszélve,hogy mibe kerül ez az adófizetőknek.Tudod mit?Az én pénzemen ne gyógyítgassák ezeket a gyilkosokat,mert az ablakon kidobott pénz.Ehelyett inkább a rákbeteg gyerekeket gyógyítsák,és ne kelljen a szüleiknek eladósodni egy ilyen esetnél.
Nem tudom, hogy olvassátok itt a válaszaimat, úgy néz ki bizonyos mondatokat kihagytok. (remélem nem szándékosan)
"Már ne is haragudj,de minden ember egészséges reakciója az,hogy aki a szeretteit bántja/meggyilkolja,annak az elkövetőnek a halálát, sőt a keserves halálát kívánja."
Ha meglátok egy dögös nőt bikiniben a strandon, akkor meg az az egészséges reakcióm, hogy demegba*nám. Nem jelenti azt, hogy ez is a helyes teendő.
"Hagyjuk már ezt a rehabilitációs meg gyógyítós szöveget.Ez egy elmebeteg,szadista gyilkosnál nem működik."
Tapasztalat? Vagy csak saját vélemény? Érdekes módon a szakemberek véleménye nem ez, talán ők jobban rálátnak a dologra, mint te.
Arra nem válaszoltál, hogy mi lenne ha téged vinnének ártatlanul a halálsorra. Vagy éppen a fiadat/lányodat. Nyugodtan hagynád elvinni őket, mert te támogatod a halálbüntetést, annak ellenére, hogy ártatlanok? Ez is velejárója a dolognak. Na meg a politikai ellenfelek elintézésére is remek módszer, lenne kereslet rá itt Abszurdisztánban.
23-as
"Tapasztalat"?- "Vagy saját vélemény"?
Saját vélemény.
De akkor kérdeznék én is,ha megengeded.Legyél olyan kedves és soroljál már fel olyan eseteket,ahol a rehabilitáció,vagy egy esetleges elmegyógyintézeti kezelés 100%-ban sikeresen gyógyított volna elmebeteg szadista gyilkosokat.Én nem hallottam/olvastam még ilyenről,de arról viszont elég sokat hogy gyilkoltak tovább,a híres kezeléseket követően.Nézz már légyszíves utána egy kicsit mielött engem próbálsz kioktatni a lehetetlenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!