Ha Magyarországon visszahoznák a halálbüntetést, ezek közül melyik kivégzési módszert vezetnéd be és miért?
Akasztás
Villamosszék
Fejbelövés
Guillotine
Nitrogénbe fojtás
Ciáninjekció
Én nem hoznám vissza ugyanis van egy olyan mondásom, hogy: "Csak Istennek van joga életet adni* és csak Ő döntheti el, hogy kitől veszi el az életet"
*Ő dönti el, hogy melyik párnak lehet gyereke bár ezt az emberek kivócselezték az örökbeadással. Én nem helyeslem a kivégzést, megszégyenítést, stb. mert lehet, hogy csak elborult az agyan és nem is tudta mit tesz.
Én félig-meddig életlen késsel vágatnám le a fejét az arra érdemesnek.
Kegyetlen,pokoli és hosszan tartó fájdalom.
Mindezt nyilvánosan,annak aztán lenne elrettentő ereje.
Nem hoznám vissza a halálbüntetést.
De azért nem, mert ma már becsületesnek lenni bűn, ezért félő, hogy a többségbe került bűnözői felfogású társadalom merő képmutatásból koholt vádakkal még a becsületeseket öletné meg.
Gyakorlatilag most is ez megy. Ki vagyunk szolgáltatva a bűnözőknek, miközben minket büntetnek meg, ha védekezni merünk.
A Safranek-módszert támogatnám mert olcsó, tiszta, és hatékony
(követ a nyakukba és a folyóba velük)
Az elevenen ledarálás sok mocskot csinál, amúgy nem rossz ötlet az se!
én azt mondom, a vétkes szenvedjen úgy, mint az áldozat...
ha tehát az illető megfojtott valakit, akkor kötél általi halál
késelésért, csonkításért mondjuk szétfűrészelés, lefejezés, vagy guillotine
lelövésért golyó általi halál
járművel elkövetett gyilkosságért elevenen szétpasszírozás vagy ledaráltatás
ha meg sok mocskot csinál, a többi rab majd szépen tisztára mossa a darálót
Én visszahoznám a halálbüntetést, pont azért amit az előző válaszadó írt: a vétkes szenvedjen ugyanúgy ahogy az áldozat!
Milyen kivégzési módot tartanék jónak? Olyat ahol jó sokat szenved a bűnös! Lefejezés akasztás nem jó, mert gyorsan vége. A kerékbetörés, elevenen elégetés már sokkal jobbak! De a legdurvább szerintem az élve eltemetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!