Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen egy magyar börtönben...

Milyen egy magyar börtönben lenni?

Figyelt kérdés
Milyen ruhát kell hordani? Miket lehet ott csinálni? Csak 18 éves kortól zárják börtönbe az embert, vagy megteszik ezt egy pl 17 évesnél is? Hogy telik ott egy nap? Ilyenek..

2012. júl. 17. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
7%
Kiráj! Sok buli, pia hegyek és szabadság.
2012. júl. 17. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
10%
Én valami olyat halottam, hogy 12-től már bevisznek csak egy kicsit szolidabbra... (2010-ben halottam az RTL Híradóban)
2012. júl. 17. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:
94%
Kék mintás ruhát hordanak a fogvatartottak. A helytől nagyon sok függ, hogy mit csinálnak napközben. Pl. Algyő-Nagyfán kimennek és dolgoznak a gazdaságban. De pl. a szegedi Csillagban nyilván más a helyzet, főleg a felső emeleteken. Viszont van könyvtár, DVD... a cellákban rendnek kell lenni, sok helyen nagyon zsúfoltak, amikor bemegyünk egy cellába (mondjuk én inkább protokollátogató voltam) akkor szépen megállnak az ágyak mellett, a szobaparancsnok jelent... amúgy ahány börtönben voltam, mindig elég barátságos volt a hangulat, nem olyan, mint az amerikai filmeken. Van, ahol csocsóznak, még olyan is van, ahol interneteznek, bérmunkában. (pl. Kecskeméten)
2012. júl. 17. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
14 éves kortól zárják be a fiatalt Magyarországon, ha valami olyat tesz, ami ezt indokolná, de ez külön a számukra épített börtönben történik, nem együtt a nagykorúakkal. A napok pedig mindenhol egyhangúak, van ahol több a program, van ahol kevesebb, de minden helyre jellemző a monotonítás. Mákos ruhát kell hordani, felnőttek kéket, a fiatalkorúak 21 év alatt zöldet
2012. aug. 1. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!